Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe soseaua de centura a Brasovului. Traficul este oprit

România Liberă România Liberă,
Accident grav pe soseaua de centura a Brasovului. Traficul este oprit

Un accident in lant s-a produs, miercuri dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Brasov, informeaza Centrul Infotrafic al politiei Romane. Patru autoturisme au fost avariate grav. continuă pe România Liberă

UPDATE. Accident grav pe soseaua de centura a Brasovului. Traficul a fost oprit mai bine de o ora

Un accident in lant s-a produs, miercuri dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Brasov, informeaza Centrul Infotrafic al politiei Romane. Patru autoturisme au fost avariate grav.

Bihor: Accident grav pe DN79 Oradea-Arad. Traficul este ingreunat

Un accident grav, produs luni dupa-amiaza, pe DN79 Oradea -Arad, a blocat circulatia in apropierea localitatii Salonta. Doua masini s-au ciocnit si cateva persoane au fost ranite.

Circulatia rutiera pe centura municipiului Brasov este oprita

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unui accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme, traficul pe soseaua de centura a municipiului Brasov.

Accident grav in judetul Sibiu. Cinci victime

In aceasta dimineata, a avut loc un accident cu posibil cinci victime, la intersectia DN1 cu DJ 106, spre Cisnadie. Potrivit primelor informatii primite de la IPJ Sibiu, cauza accidentului a fost neacordarea de.

Doi soldati americani, martori ai unui accident grav produs in Romania. Ce au facut cadrele militare

Martori ai unui accident pe o sosea din 8234;Romania8236; in urma cu cateva zile, Robert McCoy stanga) si Adan Barron, doi soldati americani care participa la misiunile si operatiunile comune romano-americane,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )