Libnet.ro
UNICEF

21:45

Accident in Piata Victoriei. Un autobuz a fost lovit de o masina! Trei raniti

Antena3 Antena3,
Accident in Piata Victoriei. Un autobuz a fost lovit de o masina! Trei raniti

Accident grav, in aceasta dimineata, in Piata Victoriei. Un autobuz RATB a fost lovit frontal de o masina care a intrat in piata fara a acorda prioritate. in urma accidentului, trei oameni au fost raniti. continuă pe Antena3

Carmen Dan, salvata chiar de omul caruia i-a cerut demisia: Pistolul furat de la femeia jandarm din Piata Victoriei, gasit de subalternii lui Radu Gavris

Pistolul pierdut in timpul violentelor de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei a fost gasit la zece zile de la incidente. Arma care ii apartinea femeii-jandarm care a fost batuta de un grup d.

Valcov, replica ironica la dejucarea atacurilor cibernetice de catre SRI: Nu e in stare sa descopere cine a venit cu masina incendiara in Piata Victoriei

Darius Valcov a comentat ironic, sambata, anuntul SRI privind dejucarea unor atacuri cibernetice impotriva bancilor romanesti, spunand ca nu a fost in stare nici macar sa descopere cine a venit cu masina cu sticle incendiare in Piata Victoriei.

Grenadele cu care au fost gazati protestarii din Piata Victoriei sunt produse la Uzina Mecanica Mija, din Dambovita

Jandarmii au testat, luni, intr-un poligon din Baneasa, munitia folosita pentru a-i dispersa pe protestatarii care au luat parte la protestul din 10 august, din Piata Victoriei. Acestia au precizat ca grenadele cu care au fost gazati romanii sunt de productie romaneasca.

S-a dat cu gaze mutagene, care produc cancer Marturie cutremuratoare a unui cunoscut medic sportiv care a fost la protestul din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei, de pe 10 august, incheiate cu incidente intre jandarmi si civili, au generat numeroase discutii.

Venim cu o lumanare in memoria PROTESTATARULUI MORT! Piata Victoriei se va lumina LUNI SEARA in amintirea teleormaneanului GAZAT de jandarmi (FOTO)

Romanii isi dau intalnire, luni seara, in Piata Victoriei, pentru a aprinde o lumanare in memoria protestatarului teleormanean care a murit la o saptamana dupa ce a fost gazat de jandarmi la.

DSU, precizari despre barbatul care a murit la o saptamana dupa ce a fost gazat in Piata Victoriei: Pacientul suferea de boli cronice

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a precizeaza ca barbatul care a murit la zece zile dupa ce a participat la protestul din Piata Victoriei, unde a inhalat gaze lacrimogene, suferea de boli cronice.

Un barbat care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei a murit la Spitalul Alexandria. Politia a fost sesizata

La sesizarea medicilor de la Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, Politia a deschis un dosar penal in legatura cu decesul unui barbat in varsta de 62 de ani, care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul diasporei din 10 august din Piata Victoriei si a murit la spitalul din Alexandria. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului.

Un barbat gazat in Piata Victoriei a murit la o saptamana dupa proteste (VIDEO)

Un barbat in varsta de 62 de ani a murit la o saptamana dupa ce a fost prezent la protestul din Piata Victoriei, unde a lesinat din cauza gazelor lacrimogene pulverizate de jandarmi. Anuntul a fost facut de.

Imagini din centrul de comanda. De aici s-a coordonat interventia din Piata Victoriei

Adrian Ursu a prezentat intr-o Editie speciala, la Antena 3, cum arata centrul din care au fost coordonate operatiunile din Piata Victoriei, din data de 10 august. Este vorba de un centru de.

VIRAL. Povestea fotografiei cu jandarmul care filosofeaza in mijlocul protestelor din Piata Victoriei (FOTO)

In haosul si disperarea dezlantuite in Piata Victoriei, pe 10 august, unul dintre jandarmi a avut timp sa se aseze pe scaun si sa se odihneasca putin. Momentul a fost surprins de jurnalistul Dragos Sasu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )