Libnet.ro
UNICEF

15:01

ACCIDENT RUTIER in Buzau: Microbuz cu pasageri, LOVIT de un autoturism. O persoana a fost transportata la spital

B1 B1,
ACCIDENT RUTIER in Buzau: Microbuz cu pasageri, LOVIT de un autoturism. O persoana a fost transportata la spital

Un microbuz cu pasageri a fost lovit, joi noaptea, de un sofer, un pasager al microbuzului fiind ranit grav si transportat la spital. Soferul unui autoturism a intrat intr-un microbuz plin cu calatori care. continuă pe B1

VIDEO Microbuz cu pasageri, lovit in spate de un sofer imprudent

Carosabilul umed dar si viteza excesiva i-au dat mari batai de cap unui sofer de 19 ani din Buzau. Tanarul care circula joi seara cu un autoturism Volkswagen pe cel mai mare bulevard din Buzau, a intrat in plina viteza intr-un microbuz plin cu pasageri care se pregatea sa intre in statia de la Bisericuta Copiilor.

Microbuz implicat intr-un ACCIDENT RUTIER in Prahova: Mai multe persoane au fost RANITE

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care a fost implicat un microbus de transportat calatori in Baicoi, judetul Prahova. Mictobuzul se deplasa pe ruta Ploiesti-Mislea si transporta.

Grav ACCIDENT RUTIER la Galati: MAI MULTE VICTIME!

Grav accident rutier, miercuri, la Galati. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce semiremorca unui TIR a lovit un autobuz de calatori. Potrivit sefului Politiei Tutiere Galati, Bogdan Carp, sase persoane.

Un copil de sase ani a murit, iar alte patru persoane sunt ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in Timis

O fetita de sase ani a murit, iar alte patru persoane, printre care un alt copil, sunt raniti, in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seara, in judetul Timis, intre Buzias si Lugoj, scrie news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, un grav accident rutier a avut loc, vineri seara, pe DJ 592, dupa ce doua masini s-au izbit puternic, intre orasele Buzias si Lugoj.

Roman mort intr-un accident rutier groaznic. Avea doar 21 de ani si plecase la munca in Germania

Un sofer de numai 21 de ani a murit intr-un accident rutier cumplit, petrecut in Germania. Acesta era casatorit de numai un an si jumatate si era sofer pe o furgoneta, in strainatate.

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs la Telenesti

Doua persoane au murit, iar a treia a fost ranita intr-un accident rutier produs joi, 15 februarie, pe traseul Saratenii Vechi, in apropierea satului Verejeni raionul Telenesti, transmite IPN.

Sase persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier, la Galati. Un autobuz plin cu calatori a fost lovit de un TIR scapat de sub control

Soferul autotrenului nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul autovehiculului, care a lovit in plin un autobuz cu calatori.

Accident rutier in Capitala, provocat de un politist local aflat sub influenta alcoolului. Acesta a fost suspendat din functie

Soferul implicat in accidentul rutier petrecut luni seara, in Capitala, este politist local. Masina pe care o conducea s-a rasturnat, dupa ce a lovit patru autovehicule parcate. Ulterior, acesta a fost suspendat din functie, dupa cum au anuntat reprezentantii autoritatilor locale.

FOTO Accident rutier pe un bulevard din Constanta. 10 masini avariate si un stalp rupt

Accidentul rutier s-a produs in noaptea de 12 spre 13 februarie pe un bulevard din Constanta, in aporopierea Garii CFR. O singura persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accident rutier grav in Arges. Un mort si 5 raniti

Un grav accident de circulatie s-a produs luni seara in localitatea argeseana Schitu Golesti. Accidentul a avut loc pe DN73, in localitatea Schitu Golesti, relateazaziartop. ro. O caruta, in care se.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )