Libnet.ro
UNICEF

12:45

Accident rutier pe centura Capitalei: Sase persoane au fost ranite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Accident rutier pe centura Capitalei: Sase persoane au fost ranite

In urma unui accident, in care au fost implicate doua autoturisme, cinci persoane au fost duse la spital. continuă pe Ziarul Bursa

Doua masini s-au ciocnit pe centura Capitalei: 6 persoane au fost ranite

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni. Trei echipaje de prim ajutor si un elicopter au intervenit la fata locului pen.

ACCIDENT grav pe centura Capitalei: Cinci persoane au ajuns la spital, o AUTOSPECIALA a ...

Cinci persoane au ajuns la spital, duminica, in urma unui accident produs pe centura Capitalei. O masina a Politiei Chitila. La locul accidentului au venit trei echipaje de prim-ajutor si un elicpter SMURD, potrivit ISU Ilfov. Accidentul s-a produs la intersectia dintre centura Capitalei si soseaua Rudeni. Una dintre masinile implicate apartine Politiei Orasului Chitila. Aceasta s-a ciocnit cu un autoturism care a ajuns pe contrasens si a intrat intr-un altul. In cele doua autoturisme se .

Accident pe soseaua de centura a Capitalei. 6 persoane au fost ranite

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni, trei echipaje de prim ajutor si un elicopter SMURD intervenind la fata.

Accident rutier grav pe centura Capitalei: 5 persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni, trei echipaje de prim ajutor si un elicopter SMURD intervenind la fata locului, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ilfov Simion Petrus.

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

Cinci persoane diin judetul Giurgiu au fost ranite grav dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil.

UPDATE Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

Cinci persoane au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

Accident feroviar la Brasov: Doua persoane au fost ranite

Accident feroviar in judetul Brasov. O masina a fost lovita de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferata in localitatea Vulcan. Doua persoane au fost ranite, iar circulatia feroviara intre Brasov si.

UPDATE O persoana a murit si alte sapte au fost persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

O persoana a murit si alte sase au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil.

UPDATE O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

O persoana a murit, iar alte sapte au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

ACCIDENT GRAV pe DN 17. Sase persoane, ranite.

Sase persoane au fost ranite, joi dimineata, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 17, la Mijlocenii Bargaului, intrucat unul dintre soferi ar fi adormit la volan, unul dintre raniti, un barbat din Suceava, avand leziuni grave, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, Crina Sarb, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca un accident s-a produs, joi dimineata, pe DN 17, la Mijlocenii Bargaului. Un sofer de 28 de ani, din Bistrita, care .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )