Libnet.ro
UNICEF

19:16

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

Cinci persoane diin judetul Giurgiu au fost ranite grav dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil. continuă pe Adevărul

UPDATE Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

Cinci persoane au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

UPDATE O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

O persoana a murit, iar alte sapte au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

UPDATE O persoana a murit si alte sapte au fost persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

O persoana a murit si alte sase au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil.

Accident grav in judetul Sibiu: O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, dupa ce masina in care erau s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea Barghis, judetul Sibiu, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un sant, transmite Mediafax.

Sibiu: O persoana a murit si alte 7 au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea sibiana Barghis, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un.

Ungaria: Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada M1

Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar elvetian, care transporta muncitori sezonieri sarbi s-a rasturnat, miercuri, pe autostrada M1, intre Viena si Budapesta, potrivit Politiei locale, citate.

Sibiu: O persoana a murit si alte 7 au fost ranite, dupa ce masina in care erau s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea sibiana Barghis, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un.

Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in plin de tren

Un autoturism in care se aflau doua persoane a fost lovit de o garnitura de tren intre localitatile Rasnov si Zarnesti. Barbatul este inca prins intre resturile masinii, insa este constient. Traficul feroviar in aceasta zona este blocat.

12 persoane au fost ranite in urma incidentelor de la meciul Vardar Skopje - Steaua Bucuresti

Politia din Macedonia a anuntat, miercuri, ca 12 persoane au fost ranite in urma incidentelor petrecute la meciul Vardar Skopje - Steaua Bucuresti, care s-a jucat marti, potrivitMediafax. Circa 500 de.

Accident feroviar la Brasov: Doua persoane au fost ranite

Accident feroviar in judetul Brasov. O masina a fost lovita de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferata in localitatea Vulcan. Doua persoane au fost ranite, iar circulatia feroviara intre Brasov si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )