Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident rutier cumplit pe un drum din Hunedoara. Un tanar de 19 ani a murit, iar alti trei au fost raniti

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cumplit pe un drum din Hunedoara. Un tanar de 19 ani a murit, iar alti trei au fost raniti

Un accident rutier mortal s-a petrecut sambata, pe un drum comunal din Sibisel. Un tanar de 19 ani a murit, iar alti trei au fost raniti. continuă pe Adevărul

Accident rutier cumplit pe DN 7: o caruta in care se aflau 5 oameni a fost zdrobita de un camion. Un barbat a murit pe loc

Caruta in care se aflau cinci oameni a fost spulberata de un camion, pe Drumul National 7, la iesirea din Orastie spre Sebes.

VIDEO Accident rutier grav pe DN 76. Un barbat a ramas incarcerat dupa impactul dintre doua masini

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri pe Drumul National 76 Deva Brad, dupa ce doua masini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a rasturnat.

Oamenii din Hunedoara au ramas socati cand au vazut ce facea un tanar in mijlocul strazii. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Un tanar din Hunedoara a surprins trecatorii cu gestul sau, asa ca acesta a devenit celebru printre internauti dupa ce a postat pe pagina sa de YouTube un filmulet mai putin conventional. O ploaie puternic?.

GRAV accident rutier in Timis: 12 persoane, IMPLICATE

Un accident rutier a avut loc, vineri, intre Ortisoara si Timisoara, judetul Timis.

Doi moldoveni au murit in urma unui accident rutier petrecut in Romania

Doi cetateni moldoveni au decedat si alti sase au ajuns cu diferite traumatisme la spital in urma unui accident rutier petrecut in judetul Bihor, Romania.

Hunedoara: Un tanar de 19 ani a murit, iar trei sunt raniti in urma unui accident rutier

Un tanar de 19 ani, din Orastie, a murit, iar alti trei, cu varstele de 15, 18 si respectiv 19 ani, .

Preoteasa care si-a ingropat sotul si doi copii dupa un accident rutier a obtinut singura medie de 10 la Definitivat din judetul Suceava

Maria Gavril si-a pierdut sotul si doi copii intr-un cumplit accident produs in 2017, in judetul Suceava, in care ea insasi a fost la un pas de moarte. Femeia a reusit sa se recupereze si s-a mutat impreuna cu cei doi copii in comuna natala, Satu Mare, unde preda Religia la scoala.

UPDATE Accident grav pe DN 72. Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intrerupt in ambele sensuri pe DN 72A Targoviste - Campulung, la intersectie cu DJ 702D, in zona localitatii Priseaca, din judetul Dambovita.

Serviciul 112 loveste din nou. STS, Politia si Ambulanta, incapabile sa repereze locul unui accident rutier, desi le fusesera trimise toate coordonatele

La o saptamana de la tragedia din Caracal, cand autoritatile au bajbait in gasirea Alexandrei dupa apelul ei repetat la 112, povestea se repeta. Desi au primit toate coordonatele de localizare, STS, Politia si Ambulanta nu au reusit sa identifice locul unui accident de circulatie produs pe o sosea extrem de circulata, DN21, la Drajna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )