Libnet.ro
UNICEF

12:15

Accident rutier grav in judetul Mures. O persoana si-a pierdut viata si alte doua sunt in stare grava

Antena3 Antena3,
Accident rutier grav in judetul Mures. O persoana si-a pierdut viata si alte doua sunt in stare grava

O persoana si-a pierdut viata si alte doua sunt in stare grava in urma unui accident rutier petrecut luni dimineata pe Drumul National 13 E 60, intre localitatile Vanatori si. continuă pe Antena3

Accident rutier in judetul Mures. Un om a murit, doi sunt grav raniti

O persoana si-a pierdut viata si alte doua sunt in stare grava in urma unui accident rutier petrecut luni dimineata pe Drumul National 13 E 60, intre localitatile Vanatori si Mureni, .

Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, dintre care doua si-au pierdut viata

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate.

FOTO Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, dintre care doua si-au pierdut viata

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate.

VIDEO Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, dintre care doua si-au pierdut viata

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata dupa-amiaza, 7 octombrie 2017, pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate.

Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, o victima decedata

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate.

Al treilea accident rutier in aceeasi zi, in Olt, pe E 574 - DN 65. O fata de 18 ani a ramas incarcerata

Un accident rutier grav, al treilea produs sambata, 7 octombrie 2017, a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, pe segmentul care traverseaza orasul Bals.

Vrancea: Politista ranita grav in urma unui accident rutier

O tanara de 28 de ani, ajutor al sefului postului de politie din localitatea Vintileasca din judetul Vrancea, a fost grav ranita, in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui accident rutier produs cand politista conducea masina personala de la serviciu spre casa.

VIDEO Accident rutier la Oreavu, pe E85, produs intr-o clipa de neatentie

Un accident rutier, cu doua autoturisme implicate, a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe drumul european E85, in localitatea Oreavu, in judetul Buzau. Potrivit Politiei, un autoturism care stationa a fost lovit in spate de o alta masina. Din impact a rezultat ranirea usoara a soferilor. Soferul vinovat a recunoscut ca nu a fost atent la drum chiar inainte de coliziune.

Accident rutier in apropiere de Bucuresti. Circulatia se desfasoara cu dificultate pe DN6, in apropiere de Cornetu

Circulatia din localitatea ilfoveana Cornetu se desfasoara cu dificultate, duminica dupa-amiaza, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o cisterna goala, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Plan Rosu de interventie in Ialomita, unde patru masini au fost implicate intr-un accident rutier

ACTUALIZARE 16:52 Raed Arafat: O persoana a murit, 14 au fost ranite in urma accidentului produs in Ialomita O persoana si-a pierdut viata, iar alte paisprezece au fost ranite in urma accidentului produs in aceasta dupa-amiaza pe DN 2, in judetul Ialomita, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat. ------------ Un accident de circulatie in care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, astazi, in judetul Ialomita, autoritatile activand Planul Rosu de interventie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )