Libnet.ro
UNICEF

10:45

FOTO Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, dintre care doua si-au pierdut viata

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, dintre care doua si-au pierdut viata

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, o victima decedata

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate.

Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, dintre care doua si-au pierdut viata

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate.

VIDEO Accident rutier grav pe E 574. Noua persoane implicate, dintre care doua si-au pierdut viata

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata dupa-amiaza, 7 octombrie 2017, pe drumul european E 574, in judetul Olt, noua persoane fiind implicate.

Al treilea accident rutier in aceeasi zi, in Olt, pe E 574 - DN 65. O fata de 18 ani a ramas incarcerata

Un accident rutier grav, al treilea produs sambata, 7 octombrie 2017, a avut loc in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, pe segmentul care traverseaza orasul Bals.

GRAV ACCIDENT RUTIER in Suceava! Doi oameni au murit (FOTO)

Un accident rutier a avut loc joi seara, in judetul Suceava in urma caruia au murit doua persoane, dupa ceautoutilitara in care se aflau , a intrat intr-un tir, relateza news. ro Un.

Olt: Sapte persoane implicate intr-un accident pe DN 65

Un grav accident rutier a avut loc sambatain Olt, care s-a soldat cu moartea unei persoane, iar alte doua sunt in stare de inconstienta, relateaza agerpres. ro. Accidentul rutier.

Vrancea: Politista ranita grav in urma unui accident rutier

O tanara de 28 de ani, ajutor al sefului postului de politie din localitatea Vintileasca din judetul Vrancea, a fost grav ranita, in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui accident rutier produs cand politista conducea masina personala de la serviciu spre casa.

Romanita Iovan, implicata intr-un accident rutier! Imagini de la fata locului! (FOTO)

Creatoarea de moda Romanita Iovan a fost implicata intr-un accident rutier. Desi a fost un accident usor, momentul a fost unul tensionat. Romanita si un barbat participant la trafic s-au lovit, la o zi de.

in ce situatii nu trebuie chemata Politia dupa producerea unui accident rutier

Putini sunt soferii care stiu cu exactitate in ce conditii pot sa nu cheme politia atunci cand sunt implicati intr-un accident rutier. Indiferent de circumstante, accidentul trebuie anuntat la politie in maxim 24 de ore de la producere.

Cum a scapat fiul unui fost deputat dupa ce a cauzat un grav accident rutier. Singurul vinovat, un sofer de microbuz

Fiul unui fost parlamentar din Vaslui a scapat de raspundere penala dupa ce, aflat la volanul unui BMW, a provocat un accident in urma caruia o adolescenta de 18 ani a fost ranita grav. Singurul tras la raspundere a ramas soferul unui microbuz care circula in fata masinii implicate in accident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )