Libnet.ro
UNICEF

22:00

Accident rutier in judetul Gorj. Cinci oameni sunt grav raniti

România Liberă România Liberă,
Accident rutier in judetul Gorj. Cinci oameni sunt grav raniti

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au fost ranite grav, luni, in urma unui acci. continuă pe România Liberă

Accident rutier grav in judetul Gorj - cinci oameni au fost raniti

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe drumul european 79, in judetul Gorj. In urma impactului, trei dintre victime au ramas incarcerate, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj, informeaza news. ro.

UPDATE Accident rutier grav in judetul Gorj: Un tanar a murit, alte patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite si una a murit, luni dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe drumul european 79, in judetul Gorj. In urma impactului, trei dintre victime au ramas incarcerate, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj, informeaza news. ro. 07 Manevrele de resuscitare aplicate unui tanar de 23 de ani nu au avut rezultat, acesta a murit.

Accident grav in Gorj. Cinci persoane ranite grav, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un cap de pod

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat, luni dimineata, intr-un cap de pod. Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79,.

Bucuresti: Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona Calea Mosilor, in urma unui accident rutier

Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona Calea Mosilor, Bucuresti, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule. Motivul accidentului ar fi faptul ca unul dintre soferi nu a.

Doi copii au fost raniti intr-un accident rutier. La volan se afla mama lor

Doi minori si mama lor au fost raniti intr-un accident rutier care s-a produs duminica pe DN 38 in zona localitatii constantene Movilita.

Accident rutier in zona Calea Crangasi - bulevardul Constructorilor din Bucuresti, soldat cu 4 raniti usor

Patru persoane au fost ranite usor, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc in zona Calea Crangasi - bulevardul Constructorilor si in care au fost implicate doua autoturisme, anunta News. ro. Potrivit Brigazii Rutiere, cauza probabila a accidentului este nerespectarea culorii rosii a semaforului.

VIDEO Masina abandonata in albia unui rau de peste patru luni, dupa un accident rutier provocat de un sofer baut

Din luna octombrie a anului trecut, o masina distrusa in urma unui accident rutier a fost abandonata in albia raului Strei. Localnicii se plang ca epava polueaza apele de munte.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. Soferul vinovat nu s-a asigurat la intrarea intr-o intersectie

Un barbat de 63 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a produs un accident rutier, ignorand semnificatia unui indicator rutier.

Accident GRAV in Gorj: Cinci persoane au fost ranite

Un accident a avut loc pe drumul european 79, in zona localitatii Dragutesti, Gorj, dupa ce un autoturism, in care se aflau cinci persoane, s-a lovit de un cap de pod. Trei dintre cele cinci victime, au ramas.

Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova a provocat un accident rutier in Romania. O persoana a murit, iar altele doua se afla in stare grava la spital VIDEO

Un accident grav s-a produs in dupa-amiaza zilei de vineri, 2 martie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, Romania. in accident a fost implicat un microbuz din Republica Moldova, care transporta zece persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )