Libnet.ro
UNICEF

18:00

Doi copii au fost raniti intr-un accident rutier. La volan se afla mama lor

Adevărul Adevărul,
Doi copii au fost raniti intr-un accident rutier. La volan se afla mama lor

Doi minori si mama lor au fost raniti intr-un accident rutier care s-a produs duminica pe DN 38 in zona localitatii constantene Movilita. continuă pe Adevărul

O mama si cei doi copii a fost salvati de la inghet si dusi la un centru social. Au primit mancare si au dormit la caldura

20 de persoane fara adapost au fost luate de politisti si duse in adaposturi, iar acolo au primit mancare si au dormit la caldura. O mama cu doi copii a fost salvata de la inghet si a ajuns la un centru social.

Accident mortal la doi pasi de Bistrita. Un barbat a murit, iar 5 persoane, printre care si doi copii, au fost ranite

Duminica dupa-masa a avut loc un grav accident de circulatie, pe DN17, in localitatea componenta Unirea, la doi pasi de municipiul Bistrita. Un barbat de 45 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite. Printre raniti se numara si doi copii de 4 si 9 ani.

Accident rutier in zona Calea Crangasi - bulevardul Constructorilor din Bucuresti, soldat cu 4 raniti usor

Patru persoane au fost ranite usor, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc in zona Calea Crangasi - bulevardul Constructorilor si in care au fost implicate doua autoturisme, anunta News. ro. Potrivit Brigazii Rutiere, cauza probabila a accidentului este nerespectarea culorii rosii a semaforului.

GALERIE FOTO. Accident rutier grav pe o autostrada din Italia. Trei romani, raniti

Trei cetateni romani au fost raniti, sambata dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a lovit .

VIDEO Masina abandonata in albia unui rau de peste patru luni, dupa un accident rutier provocat de un sofer baut

Din luna octombrie a anului trecut, o masina distrusa in urma unui accident rutier a fost abandonata in albia raului Strei. Localnicii se plang ca epava polueaza apele de munte.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. Soferul vinovat nu s-a asigurat la intrarea intr-o intersectie

Un barbat de 63 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a produs un accident rutier, ignorand semnificatia unui indicator rutier.

inca doi copii au murit de rujeola. Bilantul epidemiei capata proportii dramatice

Doi copii - unul de 8 luni, iar celalalt de 10 luni - din judetul Bacau au murit din cauza rujeolei, numarul total al celor decedati din aceasta cauza ajungand la 40, potrivit Centrului National de Supraveghere.

ALARMANT! inca DOI COPII AU MURIT DIN CAUZA RUJEOLEI. Bilantul deceselor este ingrijorator

Rujeola face noi victime. Numarul total de cazuri confirmate in Romania raportate pana la data de 16. 2018 este 11. 036 din care 40 de decese. Ultimele doua victime sunt doi copii din Bacau, de 10 si 8.

Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova a provocat un accident rutier in Romania. O persoana a murit, iar altele doua se afla in stare grava la spital VIDEO

Un accident grav s-a produs in dupa-amiaza zilei de vineri, 2 martie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, Romania. in accident a fost implicat un microbuz din Republica Moldova, care transporta zece persoane.

O tanara de 19 ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier provocat de prietenul ei. Tanarul era beat si a pierdut controlul autovehiculului pe care il conducea

Un tanar de 23 de ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore sub acuzatia de ucidere din culpa si va fi prezentat astazi instantei cu propunere de arestare preventiva. El a luat o curba cu viteza prea mare si s-a prabusit cu autoturismul de pe un podet intr-un sant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )