Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident SOCANT! O tanara de 17 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat (FOTO)

B1 B1,
Accident SOCANT! O tanara de 17 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat (FOTO)

Pentru o familie din Radauti, sambata Pastelui s-a transformat intr-o tragedie. Pe drumul judetean 208B, care uneste localitatile Hantesti de Beresti, tanara Denisa Ursachi, de numai 17 an. continuă pe B1

Brasov: O fata de 11 ani a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii intr-un cimitir

O fata de 11 ani a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii in cimitirul din localitatea brasoveana Bod, politistii declansand o ancheta, transmite News. ro.

Tragedie pe soseaua Hunedoara - Deva: un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a scapat masina de sub control

Un tanar de 21 de ani a murit, joi dimineata, intr-un accident rutier petrecut pe soseaua Hunedoara Deva, in zona Santuhalm. Soferul a scapat masina de sub control.

O tanara de 17 ani a disparut in drum spre biserica. Familia o cauta din Vinerea Mare

Fata a disparut saptamana trecuta, tatal anuntand politistii ca tanara a plecat la biserica, insa nu a mai revenit la domiciliu.

O fetita de 11 ani a murit dupa ce a fost strivita de o cruce din cimitirul din Bod

O fetita de 11 ani a murit dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea. Tragedia s-a petrecut in cimitirul din Bod. Din primele cercetari se pare ca fetita se juca alaturi de cativa prieteni.

Accident in Portugalia: Patru oameni au murit, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropierea unui supermarket din Lisabona

Patru oameni aflati la bordul unui avion de mici dimensiuni au murit, dupa ce s-au prabusit, langa un supermarket Lidl din Lisabona, scrie Huffington Post.

O tanara de 17 ani a disparut in drum spre biserica. Familia o cauta din Vinerea Mare!

Fata a disparut saptamana trecuta, tatal anuntand politistii ca tanara a plecat la biserica, insa nu a mai revenit la domiciliu. Tatal minorei Cioponea Valentina Elena, din.

Bistrita: Patru tineri au murit dupa ce soferul de 18 ani al unui BMW inmatriculat in Italia a intrat intr-un stalp de electricitate

Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, transmite News. ro.

A fost diagnosticata cu schizofrenie la 17 ani. Apoi a inceput sa deseneze. Familia ei, in stare de soc cand a vazut picturile - FOTO

Kate, o artista in varsta de 18 ani diagnosticata cu schizofrenie, a creat o serie de ilustratii ispirate de maladia cu care se confrunta. Tanara spera ca, in acest fel, sa-i educe pe.

O fetita din Brasov a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in cimitir

O fetita de 11 ani din judetul Brasov a murit intr-un cimitir, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii, informeaza news. ro. Totul s-a petrecut.

O batrana din Neamt a murit dupa ce hainele i-au luat foc in biserica de la o lumanare

O batrana in varsta de 86 de ani a murit dupa ce hainele cu care era imbracata au luat foc, in noaptea de Inviere, de la o lumanare, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )