Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident TRAGIC: O fetita de 12 ani s-a inecat in Siret.

România Liberă România Liberă,
Accident TRAGIC: O fetita de 12 ani s-a inecat in Siret.

O fetita in varsta de 12 ani, care duminica a mers impreuna cu parintii la iarba verde, s-a inecat in apele raului Siret, langa localitatea Pascani, relateaza Mediafax. Un alt copil care se afla cu fetita a reusit sa se salveze, dupa ce a fost luat de curenti si dus catre o insulita. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Iasi, cei doi copii au profitat de neatentia parintilor fetitei, cu care venisera pe malul raului Siret, si au intrat in apa, insa nu au . continuă pe România Liberă

TRAGEDIE in Capitala: Un baiat de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii.

Un baiat in varsta de 15 ani s-a inecat, duminica dupa-amiaza, in Lacul Morii din Capitala, relateaza Mediafax. Trupul copilului a fost scos din apa de scafandri, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Citeste siAccident TRAGIC: O fetita de 12 ani s-a inecat in Siret Incidentul a fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 17. 30, la fata locului fiind trimise un echipaj de scafandri si unul de prim ajutor, a .

O fetita de 12 ani aflata cu parintii la picnic s-a inecat in Siret

O fetita in varsta de 12 ani, care duminica a mers impreuna cu parintii la iarba verde, s-a inecat in apele raului Siret, langa localitatea Pascani, in timp ce un alt copil, de noua ani, ruda a .

Un tanar de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala si o copila de 12 ani, in Siret

Un tanar de 15 ani s-a inecat duminica in Lacul Morii din Capitala. La fata locului au sosit si scafandrii care cauta trupul baiatului. De asemenea, o fetita de 12 ani a murit astazi dupa ce s-a inecat in raul Siret.

Un tanar de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala

Un tanar de 15 ani s-a inecat duminica in Lacul Morii din Capitala. La fata locului au sosit si scafandrii care cauta trupul baiatului.

Falcoiu-Olt: Copil de 12 ani, inecat intr-un helesteu la scaldat

Un copil de 12 ani a murit, joi 1 august, in timp ce se afla cu mai multi prieteni la scaldat. Tragedia s-a petrecut intr-un sat de pe raza comunei Falcoiu, judetul Olt. Pana sa ajunga salvatorii la fata locului, respectiv un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt din orasul Caracal si o autosanitara de la Serviciul de Ambulanta, tot din Caracal, minorul a fost scos din apa de catre localnici.

Un baiat de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala

Un baiat in varsta de 15 ani s-a inecat, duminica dupa-amiaza, in Lacul Morii din Capitala, trupul acestuia fiind scos din apa de scafandri, potrivit Mediafax. Incidentul a fost sesizat la numarul de.

Cher va lansa un nou album dupa 12 ani de pauza!

Cantareata revine in atentia publicului dupa o lunga absenta. Ultimul sau album, Living Proof, a fost lansat in noiembrie 2001. Iata insa ca artista ne incanta din nou cu prezenta sa si ne da detalii despre noul sau single si noul album. Womans World este primul single extras de pe viitorul sau album, Closer To .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )