Libnet.ro
UNICEF

09:47

Un baiat de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala

B1 B1,
Un baiat de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala

Un baiat in varsta de 15 ani s-a inecat, duminica dupa-amiaza, in Lacul Morii din Capitala, trupul acestuia fiind scos din apa de scafandri, potrivit Mediafax. Incidentul a fost sesizat la numarul de. continuă pe B1

Un tanar de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala si o copila de 12 ani, in Siret

Un tanar de 15 ani s-a inecat duminica in Lacul Morii din Capitala. La fata locului au sosit si scafandrii care cauta trupul baiatului. De asemenea, o fetita de 12 ani a murit astazi dupa ce s-a inecat in raul Siret.

Un tanar de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala

Un tanar de 15 ani s-a inecat duminica in Lacul Morii din Capitala. La fata locului au sosit si scafandrii care cauta trupul baiatului.

TRAGEDIE in Capitala: Un baiat de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii.

Un baiat in varsta de 15 ani s-a inecat, duminica dupa-amiaza, in Lacul Morii din Capitala, relateaza Mediafax. Trupul copilului a fost scos din apa de scafandri, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Citeste siAccident TRAGIC: O fetita de 12 ani s-a inecat in Siret Incidentul a fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 17. 30, la fata locului fiind trimise un echipaj de scafandri si unul de prim ajutor, a .

Lacul Morii din Bucuresti s-a transformat in lacul mortii. Un baiat de 15 ani s-a inecat, dupa ce a incercat sa-si salveze fratii

Lacul Morii din Crangasi a fost lacul mortii pentru un tanar de 15 ani. Tanarul ar fi vrut sa isi salveze fratiorii de la inec, dupa ce au alunecat si au cazut in apa. A sarit dupa ei, chiar daca.

Accident TRAGIC: O fetita de 12 ani s-a inecat in Siret.

O fetita in varsta de 12 ani, care duminica a mers impreuna cu parintii la iarba verde, s-a inecat in apele raului Siret, langa localitatea Pascani, relateaza Mediafax. Un alt copil care se afla cu fetita a reusit sa se salveze, dupa ce a fost luat de curenti si dus catre o insulita. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Iasi, cei doi copii au profitat de neatentia parintilor fetitei, cu care venisera pe malul raului Siret, si au intrat in apa, insa nu au .

Un tanar de 20 de ani s-a inecat astazi in apele Putnei

Acesta a venit la scaldat, dar odata intrat in apa nu a mai iesit la suprafata. Trupul neinsufletit al acestuia a fost scos din apa de pompieri.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )