Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident cu trei raniti provocat de un jandarm baut.

România Liberă România Liberă,
Accident cu trei raniti provocat de un jandarm baut.

Un subofiter de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Dambovita este cercetat penal pentru vatamare corporala si conducere sub influenta alcoolului dupa ce masina pe care o conducea si in care se aflau doi pasageri s-a rasturnat, testele aratand ca soferul consumase alcool, potrivit Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, Adelina Torcica, politistii damboviteni au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala si conducerea sub influenta . continuă pe România Liberă

Accident cu trei raniti provocat de un jandarm baut, in Dambovita

Un subofiter de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Dambovita este cercetat penal pentru vatamare corporala si conducere sub influenta alcoolului, dupa ce masina pe care o conducea si in care se aflau doi pasageri, s-a rasturnat, testele aratand ca soferul consumase alcool, informeaza sursele de presa.

FOTO Dambovita: Un jandarm, cu o alcoolemie de 1,01, a provocat un accident cu trei raniti

Un jandarm dambovitean in varsta de 35 de ani, cu o alcoolemie de 1,01 mg / litru in aerul expirat, a ajuns la spital impreuna cu doi prieteni dupa ce a pierdut controlul volanului masinii pe care o conducea. Autoturismul a parasit carosabilul, a lovit un cap de pod si s-a oprit intr-un gard, rasturnandu-se. Accidentul a avut loc in orasul Titu.

Dambovita: Trei persoane au fost ranite intr-un accident provocat de un jandarm baut

Trei persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident provocat de un jandarm din Dambovita, care urcase baut la volan, relateaza Mediafax. Politistii damboviteni au intocmit dosar penal pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )