Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Un american din San Diego, Todd Fassler, a capturat un sarpe cu clopotei si a zis ca cel mai nimerit ar fi sa faca si un selfie cu reptila. Doar ca sarpele n-a fost de acord si l-a muscat. Si astfel, Fassler a. continuă pe Antena3

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

FOTO. Cel mai ieftin supercar din lume. Poate fi depasit de o Dacia 1310 si e mai ieftin ca un Logan!

Mania masinilor supersport, mai ales in sezonul estival, ii poate face pe pasionatii din lumea auto sa recurga la gesturi extreme. Un chinez a cheltuit o suma mai mica decat pretul unei Dacii Logan pentru a-si construi propriul bolid.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Cel mai cald an din istorie si cea mai caniculara luna de iunie din ultimii 135 de ani

Specialistii anunta ca 2015 este cel mai calduros an din istorie si ca va trebui sa ne obisnuim cu veri caniculare pentru ca in urmatorii ani este posibil sa avem parte tot de veri cu 40 de grade si putine.

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premierul Victor Ponta, postare pe Facebook din cel mai frumos loc din lume

Premierul Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii. Seful Guvernului a postat pe Facebook cateva fotografii in care se relaxeaza pe o barca pe Bratul Sfantu Gheorghe, alaturi de mesajul Sunt.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Formula 1: El este cel mai bine platit pilot in acest sezon - 35 milioane euro

Spaniolul Fernando Alonso McLaren) este pilotul cel mai bine platit in acest sezon, cu 35 milioane euro. El ii devanseaza pe germanul Sebastian Vettel - 28 milioane si pe britanicul Lewis Hamilton Mercedes) -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )