Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile FP continua sa creasca si ajung sa fie mai scumpe decat SIF-urile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Actiunile FP continua sa creasca si ajung sa fie mai scumpe decat SIF-urile

Bursa a incheiat sedinta de vineri in stagnare si a ramas la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, intr-o piata unde actiunile Fondului Proprietatea FP) au stabilit un nou maxim istorc in primele minute de tranzactionare si, totodata, au asigurat. continuă pe Wall-Street Ro

Nu va grabiti cu super-rezultatul Angelei Merkel si al CDU! S-ar putea ca pierderea sa fie mai mare decat castigul

Super-rezultatul de care vorbeau in noaptea alegerilor liderii conservatori si presa din toata lumea incepe treptat sa sugereze cosmarul unei guvernari dificile, cu politici de compromis, cu situatii tensionate si imprevizibile, fie intr-o mare coalitie cu social-democratii preferata in noile conditii de CDU si de mediile politice europene), fie intr-o coalitie fortata cu ecologistii, nedorita de factiunea bavareza CSU pe motivul incurajarii indirecte a extremei drepte. Acum, Angela Markel si CDU/CSU se vad minoritari intr-un Parlament dominat de partide cu orientare de centru-stanga si stanga radicala.

Ce companii ofera dividende mai mari decat depozitele bancare

Actiunile Petrom, Rompetrol Well Services, Transgaz, Transelectrica, dar si cele ale Bancii Transilvania, Antibiotice Iasi si ale SIF-urilor au oferit randamente mai mari decat rata dobanzilor bancare, potrivit unei analize realizate de casa de brokeraj Tradeville.

Topul celor mai scumpe chirii din Capitala: Cea mai scumpa proprietate, inchiriata la 27.000 euro pe luna

Bucurestiul este orasul cu cele mai mari chirii, iar in topul celor mai scumpe proprietati date spre inchiriere se afla o vila data pentru suma de 27. 000 euro pe luna. Vila cu 10 camere, intinsa pe o suprafat.

Topul celor mai scumpe case scoase la vanzare in Bucuresti

Clasamentul celor mai scumpe proprietati scoase la vanzare in Capitala este condus de o vila cu 20 de camere, pentru care proprietarii cer 8 milioane de euro, informeaza Mediafax. Vila este amplasata in.

Cele mai scumpe proprietati de vanzare: o vila de 46,5 mil. euro, pe primul loc

O vila cu 30 de camere, pe care proprietarii cer 46,5 milioane de euro, se afla pe primul loc in topul celor mai scumpe zece proprietati rezidentiale scoase la vanzare in Bucuresti, pretul total al imobilelor depasind 100 milioane de euro, potrivit.

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. La fiecare 30 de secunde, un roman moare de inima

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. Principala cauza de deces in Romania ramane cea cardiovasculara, chiar daca patologia cardiovasculara a inregistrat progrese in ultimii.

Rovana Plumb: Noua tehnologie pentru extractia aurului produce reactivi mult mai toxici decat cianurarea

Tehnologia de extractie a aurului, care pune accent pe diosulfatul de sodiu, este una despre care specialistii spun ca produce reactivi mult mai toxici decat in cazul cianurarii, a declarat, marti, in cadrul.

FOTO Topul celor mai scumpe chirii din Bucuresti. Preturile ajung pana la 27.000 de euro pe luna

O vila cu 10 camere, cu o suprafata de 2. 000 de metri patrati, situata in zona Aviatorilor, ocupa primul loc in topul proprietatilor pentru care proprietarii din Bucuresti cer cele mai mari chirii, respectiv 27. 000 de euro pe luna, potrivit portalului imobiliare. ro.

Topul celor mai scumpe chirii din Bucuresti

O vila cu 10 camere, cu o suprafata de 2. 000 de metri patrati, situata in zona Aviatorilor, ocupa primul loc in topul proprietatilor pentru care proprietarii din Bucuresti cer cele mai mari chirii, respectiv 27. 000 de euro pe luna, potrivit portalului.

Indicele iPad: Romania este tara europeana cu cele mai scumpe produse Apple

Cele mai ieftine iPad-uri sunt vandute in Malayesia 474 de dolari), Canada 485 dolari) si SUA 499 dolari), potrivit raportului CommSec realizat de banca australiana Commonwealth. In Romania, pretul unei tablete.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )