Libnet.ro
UNICEF

08:46

Un actor din Harry Potter a fost gasit mort in Valea Mortii din California

Adevărul Adevărul,
Un actor din Harry Potter a fost gasit mort in Valea Mortii din California

Actorul britanic David Legeno, care a interpretat rolul varcolacului Fenrir Greyback in trei filme din seria Harry Potter, a fost gasit mort in Parcul National Death Valley Valea Mortii), o zona izolata din California, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

VIDEO Actorul David Legeno, cunoscut pentru rolul din Harry Potter, a fost gasit mort, in California

Actorul britanic David Legeno, care a jucat rolul unui varcolac in franciza Harry Potter, a fost gasit mort de un grup de excursionisti, intr-o zona izolata din apropiere de Death Valley, California SUA), au declarat, vineri, reprezentanti ai politiei, scrie Mediafax.

California: Actorul David Legeno, cunoscut din seria Harry Potter, a fost gasit mort in Death Valley

Actorul britanic David Legeno, care joaca rolul unui varcolac in saga fantastica Harry Potter, a fost gasit mort in Death Valley, California, relateaza AFP. Potrivit politiei, actorul, in varsta de 50 de.

J.K. Rowling ofera gratuit un nou episod din Harry Potter

Desi a anuntat in numeroase randuri ca a spus tot ce avea de spus despre Harry Poter, autoarea J. Rowling se pare ca a revenit asupra deciziei. Aceasta este o veste foarte buna pentru fanii Harry Potter care ardeau de nerabdare sa afle ce s-a mai intamplat cu vrajitorul lor favorit. in numeroase interviuri acordate de scriitoarea popularei serii de aventura, J. Rowling a afirmat ca nu va mai scrie nici un rand despre Harry Potter si, cu siguranta, nu [].

A murit actorul David Legeno, cunoscut din seria Harry Potter

Actorul britanic David Legeno, care a jucat rolul unui varcolac in franciza Harry Potter, a fost gasit mort de un grup de excursionisti, intr-o zona izolata din apropiere de Death Valley, California SUA), au declarat, vineri, reprezentanti ai politiei, citati de theguardian. com.

Dramatic! Iubitul unei vedete din Glee, gasit mort in camera de hotel

Drama pentru inca o vedeta din Glee. Iubitul actritei Becca Tobin, Matt Bendick, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Philadelphia.

Cluj: Un batran disparut de acasa de trei zile a fost gasit decedat, intr-o vale

Corpul neinsufletit al unui barbat in varsta de 82 de ani, disparut de la locuinta sa de trei zile, a fost gasit mort, sambata, de membrii familiei, intr-o vale din comuna clujeana Feleacu, informeaza.

Corpul unui alpinist dat disparut a fost gasit pe varful Mont Blanc dupa 32 de ani

Corpul unui alpinist din Franta a fost gasit la 32 de ani dupa ce acesta fusesse dat disparut. Cativa excursionisti au dat peste ramasitele inghetate ale lui Patrice Hyvert in timp ce escaladau varful Mont Blanc din Alpi.

Simbolurile ascunse din universul Harry Potter

Cartile scriitoarei britanice J. Rowling s-au vandut in peste 500 de milioane de exemplare, iar personajul Harry Potter a devenit un adevarat simbol al anilor 2000, odata cu franciza cinematografica omonima. in spatele povestii care a vrajit o generatie intreaga se ascund numeroase simboluri, pe care nu multi au reusit sa le descifreze.

Cadavrul unei femei a fost gasit in albia raului Arges, prezentand o leziune in zona capului

Cadavrul unei femei a fost gasit, sambata, in albia raului Arges, relateaza Mediafax. Cum in zona capului a fost descoperita o leziune, politia a dechis o ancheta pentru stabilirea cauzei mortii, precum si.

Arad: Cadavrul unei prostituate a fost gasit intr-o padure de langa Lipova

Cadavrul unei tinere de 25 de ani, disparuta marti, a fost gasit, miercuri dupa-amiaza, intr-o padure de langa orasul aradean Lipova, intr-o rapa. Surse din randul anchetatorilor, citate de Mediafax,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )