Libnet.ro
UNICEF

21:30

Actorul Alexandru Arsinel, dus la Spitalul Universitar din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actorul Alexandru Arsinel, dus la Spitalul Universitar din Capitala

Actorul Alexandru Arsinel a fost dus, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul Universitar din Bucuresti, potrivit reprezentantilor unitatii medicale. continuă pe Ziarul Bursa

Actorul Alexandru Arsinel, dus la Spitalul Universitar (surse)

Actorul Alexandru Arsinel a fost transportat, duminica, de urgenta, la Spitalul Universitar, acuzand o durere toracica, au declarat pentru Agerpres surse medicale.

Alexandru Arsinel, dus de urgenta la spital. Actorul se simte mai bine

Alexandru Arsinel a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal. Acesta a fost adus de o ambulanta si starea sa este evaluata de medici. in curs de actualizare.

Alexandru Arsinel, dus de urgenta la spital

Alexandru Arsinel a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal. Acesta a fost adus de o ambulanta si starea sa este evaluata de medici. in curs de actualizare.

Alexandru Arsinel, transportat de urgenta la spital

Actorul Alexandru Arsinel a fost internat de urgenta la Spitalul Municipal din Capitala, informeaza Adevarul. Potrivit sursei citate, actorul este supus unor investigatii la camera de garda. Anul.

Alexandru Arsinel a fost transportat de urgenta la spital

Actorul Alexandru Arsinel, in varsta de 78 de ani, a fost internat de urgenta la Spitalul Municipal din Capitala.

Primele declaratii ale lui Alexandru Arsinel dupa ce a ajuns la spital

Alexandru Arsinel 78 de ani) a fost internat duminica la Spitalul Universitar de Urgenta, dar asa cum nu i-a placut niciodata sa dramatizeze, nu a facut-o nici acum. Desi sunt cunoscute problemele lui de s?.

Dezvaluirile comandantului Jandarmeriei Romane despre protestele din Capitala

Comandantul Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a vorbit, joi seara, la Antena 3, despre protestele din Capitala. Nu am nimic impotriva celor care manifesta pasnic, ceea ce imi doresc.

Scandal intr-un mall din Capitala: Adolescent imbracat in Mos Craciun, batut de agentii de paza din centrul comercial (VIDEO)

Incident intr-un mall din Bucuresti. Agentii de paza ai centrului comercial s-au ales cu dosar penal dupa ce ar fi batutun baiat imbarcat in Mos Craciun, despre care ei spun ca cersea,.

Tanar fara permis, prins de politistii din Capitala dupa ce tocmai furase o masina

Un tanar de 27 de ani a fost prins de politisti dupa o urmarire in trafic, dupa ce tocmai furase o masina din sectorul 5 al Capitalei, relateaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )