Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar fara permis, prins de politistii din Capitala dupa ce tocmai furase o masina

Hotnews Hotnews,
 Tanar fara permis, prins de politistii din Capitala dupa ce tocmai furase o masina

Un tanar de 27 de ani a fost prins de politisti dupa o urmarire in trafic, dupa ce tocmai furase o masina din sectorul 5 al Capitalei, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Tanar fara permis, prins de politistii din Capitala dupa ce tocmai furase o masina

Un tanar de 27 de ani a fost prins de politisti dupa o urmarire in trafic, dupa ce tocmai furase o masina din sectorul 5 al Capitalei.

Dezvaluirile comandantului Jandarmeriei Romane despre protestele din Capitala

Comandantul Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a vorbit, joi seara, la Antena 3, despre protestele din Capitala. Nu am nimic impotriva celor care manifesta pasnic, ceea ce imi doresc.

Proteste in fata Consulatului american din Istanbul dupa ce SUA au recunoscut Ierusalimul drept capitala a statului Israel(VIDEO)

Decizia SUA de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a statului Israel a provocat reactii negative in Turcia. Ministerul de Externe de la Ankara a calificat decizia lui Donald Trump drept.

Scandal intr-un mall din Capitala: Adolescent imbracat in Mos Craciun, batut de agentii de paza din centrul comercial (VIDEO)

Incident intr-un mall din Bucuresti. Agentii de paza ai centrului comercial s-au ales cu dosar penal dupa ce ar fi batutun baiat imbarcat in Mos Craciun, despre care ei spun ca cersea,.

Calvarul unei fete de 16 ani din Brasov dupa ce a cunoscut un baiat pe Facebook. A dus-o la el acasa si i-a pus un cutit sub perna. Ce i-a facut apoi timp de trei zile

O adolescenta de 16 ani din judetul Brasov a fost sechestrata, batuta si violata de un tanar cu doi ani mai mare pe care l-a cunoscut pe internet. Baiatul ar fi invitat-o in apartamentul sau.

Primul incident violent din Europa dupa decizia cutremuratoare a lui Donald Trump. S-a intamplat chiar in Amsterdam

Un barbat musulman care avea asupra sa drapelul palestinian a spart geamurile unui restaurant evreiesc din orasul olandez Amsterdam, ca reactie la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )