Libnet.ro
UNICEF

16:45

Actualizarea clasamentului WTA. Simona Halep stationeaza, Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

Online Sport Online Sport,
Actualizarea clasamentului WTA. Simona Halep stationeaza, Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pentru aceasta saptamana, unul in care Serena Williams se mentine fara nicio emotie pe prima pozitie. continuă pe Online Sport

Irina Begu a urcat pe locul 26 in clasamentul WTA, Simona Halep se mentine pe 2

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, castigatoare saptamana trecuta la Seul, a urcat trei pozitii in clasamentul WTA si ocupa locul 26, cu 1. 866 de puncte, in timp ce Simona Halep se mentine pe pozitia a doua, cu 6. 780 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, citata de Mediafax.

La multi ani, Simona Halep! Sportiva implineste astazi 24 de ani

A doua jucatoare de tenis din lume, potivit clasamentului WTA, Simona Halep implineste duminica, 27 septembrie, 24 de ani. Sportiva isi serbeaza ziua in China, unde participa, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan.

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA. Irina-Camelia Begu a ajuns pe pozitia 26, dupa castigarea turneului de la Seul

Simona Halep se mentine pe pozitia a doua in ierarhia mondiala, cu 6. 780 de puncte, potrivit clasamentului publicat luni, informeaza Mediafax. Irina-Camelia Begu, care a castigat duminica turneul de la Seul,.

La multi ani! Simona Halep a implinit duminica 24 de ani

Simona Halep a implinit, duminica, 24 de ani, a doua jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, aniversandu-si ziua de nastere in China, unde va participa, saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Irina Begu, dupa castigarea turneului de la Seul: Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani

Irina Begu s-a declarat foarte fericita pentru castigarea turneului de la Seul, primul dupa o pauza de trei ani. Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani - a trecut mult si.

Irina Begu castiga primul meci la Wuhan. Demonstratie de rezistenta si ambitie

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, luni, in turul secund al turneului WTA Premier 5 de la Wuhan China), la o zi dupa ce castiga titlul in turneul de la Seul Coreea de Sud).

Irina Begu, prima reactie dupa castigarea titlului de la Seul. Cate locuri urca in clasament

La trei ani departare dupa primul sau turneu castigat in circuitul profesionist WTA, la Tashkent in Uzbekistan, Irina Begu a ridicat din nou un trofeu deasupra capului.

Irina Begu campioana la Seul. Al doilea titlu din cariera

Irina Begu a disputat duminica finala turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), de la ora Romaniei 8:00, impotriva Alexandrei Sasnovich din Belarus, o jucatoare venita din calificari, cu 6-3, 6-1, dupa o ora si 17 minute.

LIVE Irina Begu joaca pentru titlu la Seul

Irina Begu disputa finala turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), duminica dimineata la ora Romaniei 8:00, impotriva Alexandrei Sasnovich din Belarus.

LIVE Irina Begu joaca pentru titlu la Seul (Duminica, 8:00)

Irina Begu disputa finala turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), duminica dimineata la ora Romaniei 8:00, impotriva Alexandrei Sasnovich din Belarus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )