Libnet.ro
UNICEF

05:45

La multi ani, Simona Halep! Sportiva implineste astazi 24 de ani

Adevărul Adevărul,
La multi ani, Simona Halep! Sportiva implineste astazi 24 de ani

A doua jucatoare de tenis din lume, potivit clasamentului WTA, Simona Halep implineste duminica, 27 septembrie, 24 de ani. Sportiva isi serbeaza ziua in China, unde participa, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan. continuă pe Adevărul

La multi ani! Simona Halep a implinit duminica 24 de ani

Simona Halep a implinit, duminica, 24 de ani, a doua jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, aniversandu-si ziua de nastere in China, unde va participa, saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Simona Halep implineste astazi 24 de ani. La multi ani, Simona Halep!

Simona Halep implineste, astazi, 24 de ani

Simona Halep implineste, astazi, 24 de ani si isi sarbatoreste ziua in China, acolo unde se pregateste pentru turneul de la Wuhan care incepe saptamana viitoare, informeaza B1 TV. A inceput tenisul.

Simona Halep implineste 24 de ani

Pana la 24 de ani, Simona Halep a obtinut glorie si premii banesti cum putini sportivi au reusit sa o faca. Dar cea mai buna jucatoare romana de tenis din istorie mai are multe oferit, siesi si suporterilor ei care asteapta mai ales un titlu de Grand Slam.

Simona Halep pierde la Guangzhou cu obiectivul indeplinit

Principala favorita la turneul de la Guangzhou dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, Simona Halep a fost eliminat, joi, in sferturile de finala, de cehoaica Denisa Allertova, o sportiva clasata pe locul 74.

Simona Halep, infrangere surprinzatoare in fata Denisei Allertova in sferturile de finala de la WTAGuangzhou: 4-6, 3-6

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a fost infranta astazi in mod surprinzator de Denisa Allertova, locul 74 WTA, in sfertul de finala al Turneului de la Guangzhou China), cu scorul 4-6, 3-6. In fata unor tribune descurajant de goale, Halep a parut vlaguita in fata unei adversare care a facut un meci mare.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Wuhan Open

In ziua cand isi aniverseaza 24 de ani, Simona Halep a aflat cu cine va juca in partida inaugurala de la Wuhan Open, turneu Premier 5 care a debutat duminica in China.

Turneul de la Guangzhou: Simona Halep a fost invinsa in sferturi de cehoaica Allertova, locul 74 WTA

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Guangzhou de cehoaica Denisa Allertova, cu scorul de 6-4, 6-3. Halep a cedat in fata unei jucatoare de 22 ani, dupa o ora si 12 minute de j.

LIVETEXT Simona Halep la Guangzhou: Allertova se distreaza cu Simona. A castigat trei game-uri la rand

Dupa Petra Martici Croatia, 128 WTA) si Timea Babos Ungaria, 75 WTA), Simona Halep va avea parte de o alta adversara din aceeasi categorie. Numai ca Denisa Allertova Cehia, 74 WTA) a obtinut, acum cateva saptamani, o victorie ce poate fi un semnal de alarma pentru Halep.

Simona Halep explica infrangerea de la Guangzhou. Dezamagita de rezultat!

Simona Halep, 2 WTA, spune ca au afectat-o conditiile atmosferice de la Guangzhou in sfertul de finala pe care l-a pierdut in fata Denisei Allertova, 74 WTA. Romanca a laudat jocul foarte bun facut de fost sa adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )