Libnet.ro
UNICEF

20:45

La multi ani! Simona Halep a implinit duminica 24 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La multi ani! Simona Halep a implinit duminica 24 de ani

Simona Halep a implinit, duminica, 24 de ani, a doua jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, aniversandu-si ziua de nastere in China, unde va participa, saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan. continuă pe Wall-Street Ro

La multi ani, Simona Halep! Sportiva implineste astazi 24 de ani

A doua jucatoare de tenis din lume, potivit clasamentului WTA, Simona Halep implineste duminica, 27 septembrie, 24 de ani. Sportiva isi serbeaza ziua in China, unde participa, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan.

Simona Halep implineste astazi 24 de ani. La multi ani, Simona Halep!

Simona Halep implineste, astazi, 24 de ani

Simona Halep implineste, astazi, 24 de ani si isi sarbatoreste ziua in China, acolo unde se pregateste pentru turneul de la Wuhan care incepe saptamana viitoare, informeaza B1 TV. A inceput tenisul.

Simona Halep la Wuhan: o sansa istorica pentru a doua jucatoare a lumii in China. Poate egala un nume legendar

Anul trecut, Simona Halep a parasit turneul de la Wuhan, in turul II, fiind invinsa de Muguruza. Astfel, n-are decat 60 de puncte de aparat, putand evolua fara presiunea rezultatului. Totusi, un eventual triumf in China ar insemna enorm pentru ea.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Wuhan Open

In ziua cand isi aniverseaza 24 de ani, Simona Halep a aflat cu cine va juca in partida inaugurala de la Wuhan Open, turneu Premier 5 care a debutat duminica in China.

Simona Halep implineste 24 de ani

Pana la 24 de ani, Simona Halep a obtinut glorie si premii banesti cum putini sportivi au reusit sa o faca. Dar cea mai buna jucatoare romana de tenis din istorie mai are multe oferit, siesi si suporterilor ei care asteapta mai ales un titlu de Grand Slam.

LIVE TEXT Simona Halep - Denisa Allertova: 4-6, 1-2. Setul al doilea incepe strans. Guangzhou 2015

Simona Halep, 2 WTA si principala favorita, va juca, joi, in sferturile turneului de la Guangzhou, acolo unde urmeaza sa o intalneasca pe cehoaica Denisa Allertova, 74 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera.

Turneul de la Guangzhou: Simona Halep a fost invinsa in sferturi de cehoaica Allertova, locul 74 WTA

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Guangzhou de cehoaica Denisa Allertova, cu scorul de 6-4, 6-3. Halep a cedat in fata unei jucatoare de 22 ani, dupa o ora si 12 minute de j.

LIVETEXT Simona Halep la Guangzhou: Allertova se distreaza cu Simona. A castigat trei game-uri la rand

Dupa Petra Martici Croatia, 128 WTA) si Timea Babos Ungaria, 75 WTA), Simona Halep va avea parte de o alta adversara din aceeasi categorie. Numai ca Denisa Allertova Cehia, 74 WTA) a obtinut, acum cateva saptamani, o victorie ce poate fi un semnal de alarma pentru Halep.

Simona Halep, infrangere surprinzatoare in fata Denisei Allertova in sferturile de finala de la WTAGuangzhou: 4-6, 3-6

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a fost infranta astazi in mod surprinzator de Denisa Allertova, locul 74 WTA, in sfertul de finala al Turneului de la Guangzhou China), cu scorul 4-6, 3-6. In fata unor tribune descurajant de goale, Halep a parut vlaguita in fata unei adversare care a facut un meci mare.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )