Libnet.ro
UNICEF

05:00

Acuzatii grave la adresa Laurei Codruta Kovesi: Un europarlamentar sustine ca a fost folosita de mafia apropiata Rusiei in vizita desfasurata la Moscova (VIDEO)

B1 B1,
Acuzatii grave la adresa Laurei Codruta Kovesi: Un europarlamentar sustine ca a fost folosita de mafia apropiata Rusiei in vizita desfasurata la Moscova (VIDEO)

Acuzatii la adresa Laurei Codruta Kovesi. Sefa DNA ar face jocurile unor oameni politici care sunt acuzati de legaturi suspecte cu mafia rusa. O spune un europarlamentar bulgar, care ar fi incercat. continuă pe B1

Traian Basescu cere demiterea Laurei Codruta Kovesi, pe motiv ca DNA a incalcat separatia puterilor in stat

Fostul sef al statului, Traian Basescu, l-a criticat duminica pe presedintele Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a declarat multumit de activitatea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA.

Ministrul Justitiei, despre verificarea activitatii Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Finalul se apropie, mai sunt cateva zile. Voi publica concluziile si argumentele, in termenul legal de 14 zile. Procurorul general: De ce sa imi dau demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca in urmatoarele zile va anunta la ce concluzii a ajuns dupa ce a verificat activitatea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, si a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, privind anchetarea modului in care a fost elaborata Ordonanta 13.

Tudorel Toader, catre un reporter care l-a intrebat de demiterea Laurei Codruta Kovesi: Sunteti rau! (VIDEO)

La plecarea de la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii, unde a participat la o sedinta, ministrul Justititiei Tudorel Toader a refuzat sa dea vreun detaliu jurnalistilor despre ancheta pe activitatea.

Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o demita pe Laura Codruta Kovesi: La incalcarea Constitutiei nu mai este varianta. Se taie precum tai cu bisturiul (VIDEO)

Cuvinte dure ale lui Traian Basescu la adresa lui Laura Codruta Kovesi si Klaus Iohannis. Fostul presedinte ii cere lui Iohannis sa il demita pe procurorul sef al DNA pentru ca a incalcat.

Laura Codruta Kovesi, la Consiliul Europei: Trebuie revizuita legislatia privind imunitatea ministrilor

In Romania sunt necesare revizuirea legislatiei privind imunitatea, sporirea transparentei in achizitiile publice si revizuirea procedurilor pentru achizitii publice, a declarat, luni, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la conferinta de la Strasbourg a GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )