Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traian Basescu cere demiterea Laurei Codruta Kovesi, pe motiv ca DNA a incalcat separatia puterilor in stat

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu cere demiterea Laurei Codruta Kovesi, pe motiv ca DNA a incalcat separatia puterilor in stat

Fostul sef al statului, Traian Basescu, l-a criticat duminica pe presedintele Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a declarat multumit de activitatea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Presedintele nu poate refuza revocarea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar. Discutam de un lucru de o gravitate extraordinara - incalcarea principiului separatiei puterilor in stat

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat, joi seara, la postul B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis nu poate refuza revocarea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, si a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, intrucat ei ar fi incalcat principiul separatiei puterilor in stat.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu cred ca cineva va solicita revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general, Augustin Lazar. Sunt foarte multumit de activitatea lor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu se pune problema revocarii sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general Augustin Lazar.

Laura Codruta Kovesi a prezentat experienta Romaniei in combaterea coruptiei la Sofia: Peste 800 de demnitari au primit anul trecut sentinte pentru fapte de coruptie

Peste 800 de demnitari, printre care ministri, parlamentari, magistrati si primari, au primit anul trecut sentinte finale pentru fapte de coruptie, a declarat joi, la Sofia, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, in conferinta Experienta romaneasca. Institutii si masuri anticoruptie, organizata de Curtea Suprema de Casatie a Bulgariei, scrie Agerpres, citand BTA.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a prezentat, la Sofia, experienta Romaniei in combaterea coruptiei

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a informat, in Sofia, ca peste 800 de demnitari, printre care ministri, parlamentari, magistrati si primari, au primit anul trecut sentinte finale pentru fapte de coruptie.

Danaila: Eu asa ca politician il iubesc foarte mult pe Traian Basescu. in PNL sunt cam putine persoane prea elevate. Sa nu se supere colegii mei...

Senatorul PNL Leon Danaila a declarat ca Traian Basescu este cel mai bun politician din Romania, pentru ca a stiut sa faca de toate, are o vasta experienta si cunoaste legile foarte bine. El a.

O sa se prabuseasca odata cu Romania. Traian Basescu, previziune DURA pentru premierul Sorin Grindeanu

Traian Basescu este de parere ca soarta lui Sorin Grindeanu nu va fi una buna. Presedintele PMP spune chiar ca odata cu anuntul cresterilor salariale se va sfarsi si puterea lui Sorin.

Basescu, reactie dupa gafa Tribunalului Bucuresti: Am patit mai rau. in hotararea de condamnare a fratelui meu scria Traian Basescu! Ma duceau pe mine in locul lui!

Tribunalul Bucuresti trebuia sa decida joi daca redeschide dosarul retrocedarilor facute de Traian Basescu, dar acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca fostul presedinte a fost citat la Palatul Co.

Basescu, reactie dupa gafa Tribunalului Bucuresti: Am patit mai rau. in hotararea de condamnare a fratelui meu scria Traian Basescu! Ma duceau pe mine in locul lui! (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti trebuia sa decida joi daca redeschide dosarul retrocedarilor facute de Traian Basescu, dar acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca fostul presedinte a fost citat la Palatul Co.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )