Libnet.ro
UNICEF

08:45

Adevarul din spatele unor femei frumoase de pe Tinder. Campanie unica facuta in Irlanda

Adevărul Adevărul,
Adevarul din spatele unor femei frumoase de pe Tinder. Campanie unica facuta in Irlanda

O firma de publicitate din Irlanda a crea una dintre cele mai puternice campanii online, folosind Tinder, reteaua sociala pentru agatat. Eighty Twenty a facut campania pentru a face utilizatorii sa constentizeze drama femeilor care au devenit victime ale traficului de fiinte umane. continuă pe Adevărul

Viata de film a generalului Ioan Birisiu: a fost coleg de scoala cu Regele Mihai si a fost trecut in rezerva din cauza unor afirmatii care au picat prost comunistilor

Ioan Birisiu are 89 de ani si o poveste de viata demna de un film. Generalul a adunat amintiri din perioada interbelica, atunci cand l-a cunoscut pe Regele Mihai I, din perioada comunista, cand a fost trecut in rezerva din cauza unor afirmatii care i-au suparat pe socialisti, dar si din democratie, cand viata i s-a mai domolit.

Avion Air France, intors din drum din cauza unor turbulente ce au ranit 3 pasageri

O aeronava a companiei Air Franceintoarsa din drum marti dimineata din cauza unor turbulente puternice care au dus la ranirea usoara a 3 membri ai echipajului. Avionul, care decolase spre New York, a fost nevoit sa aterizeze pe aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

Italia ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza unor suspiciuni privind segregarea pe criterii etnice

Comisia Europeana ar putea initia o procedura de sanctionare a Italiei din cauza politicilor privind spatiile locative alocate romilor, existand suspiciuni de segregare pe criterii etnice, anunta organizatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )