Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul Live: Monica Macovei, despre cata putere a primit SRI din partea Guvernului: SRI nu devine organ de cercetare penala, ci devine suport tehnic

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Monica Macovei, despre cata putere a primit SRI din partea Guvernului: SRI nu devine organ de cercetare penala, ci devine suport tehnic

Monica Macovei este invitata la Adevarul Live, pentru a discuta despre rolul pe care il va juca SRI in lupta anticoruptie, odata cu noile atributii. continuă pe Adevărul

Monica Macovei, despre decizia CCR: Se arunca in aer niste dosare

Monica Macovei a comentat la Realitatea TV decizia Curtii Constitutionale privind interceptarile apreciind ca principala problema este cea a retroactivitatii. Decizia a aruncat in aer niste dosare aflate acum in judecata si a generat multa impredictibilitate lasand la latitudinea fiecarui judecator sa ia decizia privind folosirea probelor, a spus Macovei.

Monica Macovei: Decizia CCR privind interceptarile nu este clara pe tema retroactivitatii, va crea haos

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a declarat sambata seara ca sustine Ordonanta de Urgenta data de Guvern referitoare la interceptari, dar ca decizia CCR nu este clara privind tema retroactivitatii si duce la interpretari diferite in randul judecatorilor.

Parlamentar bulgar: Monica Macovei nu s-a documentat suficient in privinta etnicilor romani din Bulgaria

Europarlamentarul roman Monica Macovei nu s-a documentat suficient inainte de a critica, intr-o scrisoare, atitudinea Sofiei fata de minoritatea romana, a declarat parlamentarul socialist Manol Ghenov, membru al Comisiei Legislativului pentru drepturile omului, citat de Focus News.

Totul despre endometrioza, boala de care sufera aproape 500.000 de romance, multe fara sa stie. Mituri demontate de dr. Voicu Simedrea, la Adevarul Live de la ora 12.00

Mitul durerilor menstruale normale, mitul trebuie scos uterul, cel al tratamentului naturopat, pentru ca terapia hormonala nu vindeca boala, precum si miturile din jurul menopauzei induse, toate le vom discuta la Adevarul Live de la ora 12. 00 cu dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrica-ginecologie din Timisoara.

Problemele cu care se confrunta minoritatea de romani din Bulgaria, denuntate de Monica Macovei, intr-o scrisoare adresata Executivului bulgar

Eurodeputata Monica Macovei atrage atentia premierului bulgar, Boiko Borisov, cu privire la problemele cu care se confrunta membii comunitatii romane din Bulgaria, precum dreptul de a invata in limba materna si ca nerecunoasterea statutului de minoritate.

Reguli de diversificare la bebelusi. Cand le putem da carne copiilor? Dezbatere Adevarul Live

Cazul copilului Sarmaluta, un bebelus de doar 7 luni hranit cu sarmale de catre parintii sai, dar si o declaratie a medicului curant prof. Balgradean, de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde micutul a fost internat, a determinat discutii aprinse in mediul virtual despre oportunitatea consumului de carne in cazul celor mici si regulile de diversificare la bebelusi.

Monica Macovei starneste un scandal urias in Bulgaria

Guvernul Bulgariei a luat in discutie o scrisoare a Monicai Macovei care a reclamat autoritatilor de la Sofia lipsa de drepturi a minoritatii romanesti din aceasta tara, scrie Jurnalul National. Potrivit agentiei.

Adevarul Live, ora 15.00: reguli de diversificare la bebelusi. Cand le putem da carne copiilor?

Reguli de diversificare la bebelusi. Un bebelus in varsta de numai 7 luni se afla internat la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce a fost hranit cu sarmale. Este bine sa le dam bebelusilor carne? De la ce varsta? La toate aceste intrebari ne raspund prof. dr. Liviu-Laurentiu Pop, directorul departamentului de Pediatrie din cadrul UMF Victor Babes din Timisoara, si prof. dr. Marin Burlea, presedintele Societatii Romane de Pediatrie.

Actorul Eduard Adam, sarbatorit la 40 de ani intr-un spectacol cu Dan Puric si Mircea Albulescu, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Actorul Eduard Adam implineste astazi 40 de ani, iar cu acest prilej, in aceasta seara, de la ora 20. 00, la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu va avea loc spectacolul aniversar Suflet de Adam la 40 de ani.

Adevarul Live, ora 16.00 / Turcia, la portile Europei: cine castiga si cine pierde?

Urmeaza o saptamana decisiva: joi si vineri, liderii europeni trebuie sa dea un raspuns la cererile ultimative ale Turciei si, poate, sa doreasca intr-adevar sa deschida larg, la modul oficial, un drum de integrare ultrarapid pentru integrarea Turciei in UE, la schimb cu promisiunea acestei tari de a bloca fluxul de refugiati la granita sa cu Siria.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )