Libnet.ro
UNICEF

06:46

Monica Macovei, despre decizia CCR: Se arunca in aer niste dosare

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei, despre decizia CCR: Se arunca in aer niste dosare

Monica Macovei a comentat la Realitatea TV decizia Curtii Constitutionale privind interceptarile apreciind ca principala problema este cea a retroactivitatii. Decizia a aruncat in aer niste dosare aflate acum in judecata si a generat multa impredictibilitate lasand la latitudinea fiecarui judecator sa ia decizia privind folosirea probelor, a spus Macovei. continuă pe România Liberă

Monica Macovei: Decizia CCR privind interceptarile nu este clara pe tema retroactivitatii, va crea haos

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a declarat sambata seara ca sustine Ordonanta de Urgenta data de Guvern referitoare la interceptari, dar ca decizia CCR nu este clara privind tema retroactivitatii si duce la interpretari diferite in randul judecatorilor.

Parlamentar bulgar: Monica Macovei nu s-a documentat suficient in privinta etnicilor romani din Bulgaria

Europarlamentarul roman Monica Macovei nu s-a documentat suficient inainte de a critica, intr-o scrisoare, atitudinea Sofiei fata de minoritatea romana, a declarat parlamentarul socialist Manol Ghenov, membru al Comisiei Legislativului pentru drepturile omului, citat de Focus News.

Problemele cu care se confrunta minoritatea de romani din Bulgaria, denuntate de Monica Macovei, intr-o scrisoare adresata Executivului bulgar

Eurodeputata Monica Macovei atrage atentia premierului bulgar, Boiko Borisov, cu privire la problemele cu care se confrunta membii comunitatii romane din Bulgaria, precum dreptul de a invata in limba materna si ca nerecunoasterea statutului de minoritate.

Monica Macovei reclama incalcarea drepturilor romanilor din Bulgaria

Membrii minoritatii romane din Bulgaria sunt privati de respectarea drepturilor, acuza eurodeputatul Monica Macovei intr-o scrisoare adresata Guvernului de la Sofia, informeaza site-ul Novinite. com, citat de Mediafax.

Tariceanu, Basescu si o membra a Uniunii Judecatorilor saluta decizia CCR privind interceptarile

Calin-Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Dana Garbovan, membra a Uniunii Nationale a Judecatorilor, considera ca decizia CCR privind interceptarile SRI in justitie este corecta si normala. Presedintele Senatului a spus ca decizia Curtii pune lucrurile intr-un fagas corect, iar Basescu, a declarat ca era necesara interventia CCR. Dana Garbovan, membra a Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, a apreciat ca aceasta este un pas spre normalitate.

SRI, reactie in scandalul interceptarilor: Decizia CCR are impact asupra securitatii nationale

Serviciul Roman de Informatii a publicat, pe site-ul institutiei, un comunicat in care arata ca decizia CCR privind interceptarile are impact asupra securitatii nationale.

Hellvig, SRI: Decizia CCR un impact cert asupra securitatii nationale /Consideram ca vor fi afectate dosarele aflate in diferite faze ale justitiei,

Decizia CCR are un impact cert asupra securitatii nationale, afirma SRI dupa rezolutia Curtii privind interceptarile, serviciul spunand ca in procesul penal nu vor mai putea face obiectul instrumentarii cu mijloacele tehnice complexe dezvoltate de SRI infractiuni precum cele de spionaj-tradare, terorism, criminalitate organizata transfrontaliera.

Monica Macovei starneste un scandal urias in Bulgaria

Guvernul Bulgariei a luat in discutie o scrisoare a Monicai Macovei care a reclamat autoritatilor de la Sofia lipsa de drepturi a minoritatii romanesti din aceasta tara, scrie Jurnalul National. Potrivit agentiei.

Decizia CCR privind interceptarile este fireasca, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat vineri, la Oradea, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) privind interceptarile convorbirilor folosite in dosarele penale este fireasca si pune lucrurile pe un fagas normal.

Elena Udrea saluta decizia CCR privind interceptarile

Incriminata de probele obtinute in urma interceptarilor in dosarele Microsoft si Gala Bute, Elena Udrea a tinut sa salute decizia Curtii Constitutionale care pune in afara legii interceptarile facute de SRI in dosarele penale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )