Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adevarul Live, de la ora 11.00: De ce au dat rateuri exit-pollurile?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 11.00: De ce au dat rateuri exit-pollurile?

Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu si Liviu Iolu comenteaza la Adevarul Live de la ora 11. 00, primele rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare si diferenta acestora fata de exit-polluri. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: De ce au dat rateuri exit-pollurile?

Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu, Cristian Unteanu si Liviu Iolu au comentat, la Adevarul Live de la ora 11. 00, primele rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare si diferenta acestora fata de exit-polluri.

VIDEO Adevarul Live: De ce au dat rateuri exit-pollurile?

Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu, Cristian Unteanu si Liviu Iolu comenteaza la Adevarul Live de la ora 11. 00, primele rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare si diferenta acestora fata de exit-polluri.

Perceptia de invingator si exit pollurile

Perceptia de invingator face sa infloreasca 5% conformism social si afecteaza exit pollurile. Una din concluziile acestor zile, coroborat cu ce s-a intimplat si in 2012, cind USD spargea tot, este urmatoarea: nu conteaza atit de mult nivelul propriu-zis de vot, ci perceptia de invingator. Nu conteaza atit de mult ca are in optiunile de vot 60% sau 40%, ci citi oameni simt ca partidul respectiv va cistiga alegerile.

Adevarul Live, ora 15.00: Editie speciala Ora 9 a Romaniei, dedicata alegerilor europarlamentare 2014

Se vor reflecta efectele crizei economice in votul europenile care merg la urne duminica 25 mai? Ce grad de responsabilitate poarta Uniunea Europeana pentru lipsa de interes a oamenilor fata de politicile europene si Parlamentul European?.

Adevarul Live, ora 16.00: Editie speciala Ora 9 a Romaniei, dedicata alegerilor europarlamentare 2014

Se vor reflecta efectele crizei economice in votul europenile care merg la urne duminica 25 mai? Ce grad de responsabilitate poarta Uniunea Europeana pentru lipsa de interes a oamenilor fata de politicile europene si Parlamentul European?.

EVALUARE NATIONALA 2014. Lectia video pentru proba la Romana, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi continuam lectiile video din Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu lectia pentru examenul de la Limba si literatura romana de la Evaluarea Nationala 2014.

VIDEO Cantaretul basarabean Mihail, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, invitat a fost Mihail Sandu, un tanar cantaret din Republica Moldova. Are deja un videoclip, dar si inclinatii spre pictura, fotografie si design grafic. Mai multe despre cariera sa muzicala, dar si despre hobby-uri am aflat chiar de la el, intr-o emisiune moderata de Diana Dutescu si Sabrina Valeriu.

in ce consta succesul unei carti? Discutie cu Oana Boca, manager cultural, la Adevarul Live

Tema emisiunii lui Mircea Vasilescu, de la ora 15. 00, de la Adevarul Live este Sa promovam cartile si lectura! Ajuta?. Invitata moderatorului emisiunii este Oana Boca, manager cultural, specialista in comunicare.

Cum se completeaza fisa de inscriere la liceu, astazi la Adevarul Live de la 14:o0

Astazi, la Adevarul live de la ora 14. 00, vom afla pasii pe care trebuie sa-i parcurga parintii pentru a-si inscrie copiii la liceu.

Sa radem de perlele celor care ne conduc, la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este scriitorul Radu Paraschivescu, care va lansa la Targul de Carte Bookfest volumul Muste pe parbrizul vietii, o antologie de perle ale personajelor publice din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )