Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adevarul Live, de la ora 14.00, cu Benny Adegbuyi, sportivul momentului in Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 14.00, cu Benny Adegbuyi, sportivul momentului in Romania

Kickboxer-ul care a uimit o lume intreaga, invingandu-l pe marocanul Badr Hari, unul dintre cei mai mari luptatori ai tuturor timpurilor, ne va spune drumul pe care l-a parcurs pana la cea mai mare victorie a carierei sale, la 35 de ani. continuă pe Adevărul

Benny Adegbuyi despre traumele traite, din cauza culorii pielii: Cum i s-a strigat in Romania

Dupa victoria fabuloasa cu Badr Hari, cota de popularitate a kickboxerului de 35 de ani a explodat, pur si simplu, in tara. Din pacate, pana sa fie atat de iubit, sportivul cu origini nigeriene a avut si momente destul de neplacute.

Romania se mandreste cu Benny Adegbuyi: De ce victoria sa cu Badr Hari e una colosala

Benny Adegbuyi 35 de ani) a intrat de azi in legenda kickboxului mondial, iar in 2021 va lupta cu centura pe masa.

Benny Adegbuyi, raspuns taios pentru Daniel Ghita: L-a facut KO printr-o singura fraza

Revenit in tara dupa succesul urias pe care l-a obtinut, la Rotterdam, in fata legendarului Badr Hari, kickboxer-ul de 35 de ani a fost intrebat despre atacurile la care a fost supus pe Facebook.

Benny Adegbuyi, coplesit de emotii: Sunt roman! Vreau sa aduc glorie tarii VIDEO

Kickboxer-ul de 35 de ani a sustinut o conferinta de presa emotionanta, in care a expus, pe larg, povestea meciului fabulos pe care l-a castigat, in noaptea de sambata spre duminica, la Rotterdam, cu legendarul Badr Hari 36 de ani).

Benny Adegbuyi, rasplatit: Ce a insemnat victoria cu Badr Hari, in plan financiar

Romanul cu origini nigeriene a uimit planeta kickboxing-ului, dupa ce l-a facut KO pe marocanul care e considerat cel mai bun practicant all-time al acestui sport.

Benny Adegbuyi va disputa in 2021 cel mai important meci al carierei: Miza va fi uriasa

Victoria fabuloasa cu marocanul Badr Hari, cel mai bun kickboxer al tuturor timpurilor, ii ofera romanului de origine nigeriana o sansa unica la 35 de ani.

Povestea unui colos: Cine e Benny Adegbuyi si ce mesaj le-a transmis romanilor dupa victoria carierei

Sportivul de 35 de ani a obtinut, in noaptea de sambata spre duminica, un succes istoric, castigand duelul cu legendarul Badr Hari 36 de ani).

Cine e Benjamin Adegbuyi, de fapt, si cum a reusit sa devina sportivul momentului

La Glory 76 a avut loc o lupta clasica intre doi dintre cei mai buni luptatori in kickboxing. Benjamin Adegbuyi a reusit sa depaseasca in runda 3 sa-l faca knockout pe Badr Hari de doua ori. Este una din cele mai importante victorii ale tanarului Benjamin Adegbuyi. Benjamin Adegbuyi, cel mai bun luptator din Superkombat .

DigiSport Omul din umbra responsabil pentru triumful lui Benny Adegbuyi in fata lui Badr Hari

Benny Adegbuyi 35 de ani) a reusit aseara sa-l invinga prin KO tehnic in runda a treia pe Badr Hari 36 de ani), in cadrul Galei Glory din Rotterdam, iar victoria de rasunet ii aduce romanului din Aiud consacrarea totala in kick-boxing-ul mondial. Digisport. ro va spune cine este antrenorul lui Benny Adegbuyi.

Daniel Ghita l-a dat in judecata pe Benny Adegbuyi. Daune morale de zeci de mii de euro

Luptatorul Daniel Ghita, proaspat parlamentar din partea PSD, a lansat in ultimii 2 ani atacuri furibinde la adresa altor kickboxeri romani, precum Catalin Morosanu, Raul Catinas si Benny Adegbuyi. Nici.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )