Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adevarul Live, ora 15.00: De ce si cum ascultam muzica?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00: De ce si cum ascultam muzica?

Mircea Vasilescu o are ca invitata la Adevarul Live de la ora 15. 00 pe Valentina Sandu-Dediu, profesoara la Universitatea Nationala de Muzica, care va discuta despre starea muzicii si a educatiei muzicale, despre scoala romaneasca de muzica si despre problemele ei. continuă pe Adevărul

VIDEO Valentina Sandu-Dediu, la Adevarul Live: Istoria muzicii romanesti inca mai asteapta sa fie scrisa

Mircea Vasilescu a avut-o ca invitata la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pe Valentina Sandu-Dediu, profesoara la Universitatea Nationala de Muzica, care va discuta despre starea muzicii si a educatiei muzicale, despre scoala romaneasca de muzica si despre problemele ei.

Adevarul Live, ora 13.00: Marian Petrache, strategul PNL, despre legatura dintre demisia lui Maior si viitorul Guvern PNL

Maian Petrache, secretarul general al PNL si presedintele Conisliului Judetean Ilfov, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a vorbi despre stadiul fuziunii dintre PNL si PDL, despre cum se vor imparti functiile in teritoriu si in Parlament intre cele doua partide, dar si despre motivele demisiei lui George Maior din functia de director al SRI.

Adevarul Live, ora 13.00.Marian Petrache, strategul PNL: George Maior nu va fi premierul nostru

Maian Petrache, secretarul general al PNL si presedintele Conisliului Judetean Ilfov, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a vorbi despre stadiul fuziunii dintre PNL si PDL, despre cum se vor imparti functiile in teritoriu si in Parlament intre cele doua partide, dar si despre motivele demisiei lui George Maior din functia de director al SRI.

Adevarul Live, ora 12.00. Sociologul Vasile Dancu vorbeste despre triburile din politica si demisia lui George Maior

Sociologul Vasile Dancu vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a explica ultimele evolutii de pe scena politica si demisia lui George Maior de la SRI.

Adevarul Live, ora 11:00. Iulia Albu, despre cat de greu este sa fii un personaj detestat pentru ca spui verde-n fata ce nu-ti place

Controversatul editor de moda Iulia Albu vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a dezvalui cu ce probleme se confrunta in ipostaza de personaj care radiografiaza fara mila vedetele din Romania, depasind adesea zona strict vestimentara. Aflati de la ora 11:00 cat este pasiune si cat marketing in imaginea afisata de Iulia Albu, dar si care sunt greselile vestimentare fundamentale facute de persoanele publice din tara noastra.

Adevarul Live, ora 12.00: Elenina Nicut, specialist in drept constitutional, despre precedentul creat de Iohannis privind incompatibilitatea alesilor locali

Elenina Nicut, specialist in drept constitutional, este invitata jurnalistului Sebastian Zachmann la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre ce se intampla cu mandatele traseistilor, dupa ce Curtea Constitutionala CCR) a declarat neconstitutionala OUG 55, dar si despre precedentul creat de presedintele Klaus Iohannis privind incompatibilitatea primarilor si a presedintilor de Consilii Judetene.

Producatorul Ada Solomon, despre Berlinale si filme romanesti de succes, la Adevarul LIVE de la ora 14:00

Unul dintre cei mai de succes producatori de film din Romania vine la Adevarul LIVE, cu povesti din lumea festivalurilor, a platourilor de filmare si a culiselor celei de-a saptea arte. Ada Solomon se pregateste sa ia din nou cu asalt Berlinul, de data aceasta cu filmul Aferim! al lui Radu Jude, selectionat in competitia oficiala pentru Ursul de Aur.

Adevarul Live, ora 14.00: Cand Shakespeare se transforma in joc video, pe scena TNB

Ce se intampla cand iei textele clasice ale unuia dintre cei mai mari dramaturgi clasici ai istoriei, le amesteci bine, le treci prin filtrul contemporan al internetului, iar personajele devin eroi ai jocurilor video? Iese unul dintre cele mai inedite spectacole ale programului 9G la TNB, care se joaca deja cu succes la Sala Mica a Teatrului National.

Adevarul Live, ora 13.00. De la victoria Syriza in Grecia la istoria anarhismului autohton

Valentin Nicolesc si Vlad Bratuleanu de la organizatia Pumn comenteaza impreuna cu Ioana Lupea consecintele victoriei Syriza in alegerile din Grecia. Dar acesta nu este singurul subiect al emisiunii: cei trei vor dezvaluie istoria anarhismului autohton. in ciuda opiniei generale si deloc intamplator, anarhismul nu inseamna haos, ci este o ideologie care fiunctioneaza, chiar in zilele noastre in unele comunitati, inclusiv din Romania.

Soprana Irina Baiant aduce Fantoma de la Opera la Adevarul Live, de la ora 13:00

Soprana Irina Baiant cunoaste un moment de varf al carierei, fiind aleasa si distribuita in cel mai de succes musical al tuturor timpurilor, Fantoma de la Opera, cel care a si inaugurat noua cladire a Operetei din Bucuresti. Dupa ce o tara intreaga i-a tinut pumnii la Vocea Romaniei, acum sute de oameni o aplauda la scena deschisa la fiecare reprezentatie a spectacolului regizat de celebrul Stephen Barlow.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )