Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: Romanul Ion Tiriac tulbura apele in tenisul mondial

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Romanul Ion Tiriac tulbura apele in tenisul mondial

Omul de afaceri Ion Tiriac i-a trimis o scrisoare presedintelui Federatiei Internationale de Tenis, David Haggerty, in care solicita ca Ilie Nastase sa fie audiat public in cadrul anchetei ITF legate de incidentele de la Mamaia, de la intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, precum si prezentarea ulterioara catre mass-media a intregului dosar intocmit. continuă pe Adevărul

Baza sportiva Olimpia este in paragina de aproape trei ani. Aici a invatat Ion Tiriac sa joace tenis

Baza Olimpia, pe care Ion Tiriac a invatat sa joace tenis, sta sa se darame. Consiliul Judetean a incercat sa o inchirieze de cateva ori, dar nu au fost doritori. Ion Tiriac si-a manifestat intentia de la cumpara baza sportiva, dar pana acum nimic nu s-a concretizat. Consiliul Judetean vrea sa faca aici un Muzeu al Sportului.

De ce trofeul pe care Ion Tiriac nu mai vrea sa-l acorde la Madrid este cu adevarat special in lumea tenisului. Din ce este realizat si cat valoreaza

Ion Tiriac a anuntat ca suspenda acordarea trofeului pentru castigatoarea turneului de la Madrid, pe care il patroneaza.

Capacitate 2017. Tot ce trebuie sa stie elevii despre examen. La ora 13.00, la Adevarul Live, rezolvam subiectele la Romana

Peste 144 de mii de absolventi ai ciclului gimnazial au intrat in febra Evaluarii Nationale. Miza este una importanta pentru candidati deoarece de acest examen, in proportie de 80%, atarna admiterea lor la liceu. Astazi va avea loc prima proba, la Limba si Literatura Romana, iar la ora 13. 00, la Adevarul Live, vom rezolva subiectele cu profesorul Cristina Tunegaru.

Ion Tiriac explica de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros

Ion Tiriac a explicat la Smart FM de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros. Fostul tenisman considera ca Halep nu a profitat de momentul favorabil avut in setul decisiv, potrivit.

Decizie radicala luata de Ion Tiriac

Omul de afaceri Ion Tiriac a luat o pozitie transanta fata de comentariile negative aparute la adresa lui Ilie Nastase, unul dintre invitatii la ceremonia de acordare a trofeului castigatoarei turneului WTA de la Madrid.

Ion Tiriac a suspendat acordarea trofeului de la Madrid Open

Omul de afacaeri Ion Tiriac i-a scris presedintelui Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis, Steve Simon, in care isi anunta decizia de a suspenda acordarea trofeului la turneul de categorie.

Ion Tiriac a suspendat acordarea trofeului de la Madrid Open

Omul de afacaeri Ion Tiriac i-a scris presedintelui Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis, Steve Simon, in care isi anunta decizia de a suspenda acordarea trofeului la turneul de categorie.

Ion Tiriac cere audierea publica a lui Ilie Nastase de catre ITF si retrage acordarea trofeului la Madrid Open

Omul de afaceri Ion Tiriac i-a trimis o scrisoare presedintelui Federatiei Internationale de Tenis, David Haggerty, in care solicita ca Ilie Nastase sa fie audiat public in cadrul anchetei ITF legate de incidentele de la Mamaia, de la intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, precum si prezentarea ulterioara catre mass-media a intregului dosar intocmit in acest sens.

Ion Tiriac cere audierea publica a lui Ilie Nastase

Ion Tiriac cere audierea publica a lui Ilie Nastase si a pus la dispozitia publicului scrisorile trimise lui David Haggerty, presedintele Federatiei Internationale de Tenis, si lui Steve Simon, presedintele.

Tiriac cere audierea publica a lui Ilie Nastase privind incidentele de la Mamaia si retrage acordarea trofeului la Madrid Open

Omul de afaceri Ion Tiriac i-a trimis o scrisoare presedintelui Federatiei Internationale de Tenis, David Haggerty, in care solicita ca Ilie Nastase sa fie audiat public in cadrul anchetei ITF legate de incidentele de la Mamaia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )