Libnet.ro
UNICEF

21:15

ADEVARUL LIVE Unteanu: UE se gandeste la noi formule de sanctionare, dupa ce s-a petrecut in Romania

Adevărul Adevărul,
ADEVARUL LIVE Unteanu: UE se gandeste la noi formule de sanctionare, dupa ce s-a petrecut in Romania

Anul 2013 se incheie, dar care este bilantul? Care sunt asteptarile pentru 2014? Adevarul Live va invita luni, de la ora 11. 00, la o dezbatere cu jurnalistii Cristian Unteanu si Ion M. Ionita. continuă pe Adevărul

ADEVARUL LIVE Care au fost cele mai importante evenimente interne si externe ale anului 2013 si de ce?

Anul 2013 se incheie, dar care este bilantul? Care sunt asteptarile pentru 2014? Adevarul Live va invita luni, de la ora 11. 00, la o dezbatere cu jurnalistii Cristian Unteanu si Ion M. Ionita.

Adevarul Live, ora 11.00: Prof. dr. Irinel Popescu realizeazaretrospectiva anului medical 2013

Prof. Dr. Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic a Spitalului Fundeni si presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, discuta despre starea sistemului medical din Romania in 2013 la Adevarul Live, vineri, incepand cu ora 11. 00, alaturi de jurnalistul Cristian Unteanu.

Adevarul Live: Prof. dr. Irinel Popescu realizeazaretrospectiva anului medical 2013

Prof. Dr. Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic a Spitalului Fundeni si presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, discuta despre starea sistemului medical din Romania in 2013 la Adevarul Live alaturi de jurnalistul Cristian Unteanu.

VIDEO Retrospectiva anului medical 2013, cu prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic a Spitalului Fundeni si presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, a discutat despre starea sistemului medical din Romania in 2013 la Adevarul Live cu jurnalistul Cristian Unteanu.

Unul dintre cei mai fascinanti pictori romani contemporani, la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live de la ora 15. 00, este pictorul Matei Serban Sandu, a carui expozitie Circus Is Coming to Town poate fi vizitata la Biblioteca Nationala a Romaniei.

Adevarul Live. Cum ne pregatim de Revelion: bucate si vinuri alese

Vinul face parte din patrimoniul de cultura si civilizatie al umanitatii. Dar ce este el: bautura, aliment, medicament? Sau mai degraba este ferment pentru spirit?.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum ne pregatim de Revelion - bucate si vinuri alese

Vinul face parte din patrimoniul de cultura si civilizatie al umanitatii. Dar ce este el: bautura, aliment, medicament? Sau mai degraba este ferment pentru spirit?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )