Libnet.ro
UNICEF

12:45

ADEVARUL LIVE Care au fost cele mai importante evenimente interne si externe ale anului 2013 si de ce?

Adevărul Adevărul,
ADEVARUL LIVE Care au fost cele mai importante evenimente interne si externe ale anului 2013 si de ce?

Anul 2013 se incheie, dar care este bilantul? Care sunt asteptarile pentru 2014? Adevarul Live va invita luni, de la ora 11. 00, la o dezbatere cu jurnalistii Cristian Unteanu si Ion M. Ionita. continuă pe Adevărul

Cele mai importante 13 evenimente din piata de capital in 2013

Oferta Romgaz, frauda de la Harinvest, alegerile de la SIF-uri dar si schimbarile majore de la conducerea Bursei de Valori Bucuresti sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente din piata de capital romaneasca, in 2013. Vezi in slide-urile.

De urmarit: cele mai importante evenimente ale anului 2014

2014 incepe cu un nou stat ce s-a alaturat zonei euro, cu cea de-a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna si cu o decizie mult asteptata pentru Romania. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai importante evenimente ale noului an, evenimente menite sa.

Retrospectiva anului 2013. Cele mai importante momente din fotbalul romanesc

Anul 2013 a fost unul plin din punct de vedere fotbalistic, nelipsind nici schimbarile in structura Ligii Profesioniste de Fotbal sau problemele in justitie.

Cele mai importante atacuri teroriste comise in Rusia, in ultimii 15 ani.

Doua atentate teroriste au avut loc in mai putin de 24 de ore, in orasul Volgograd din sud-vestul Rusiei. Primul atentat sinucigas a fost provocat duminica de o femeie kamikaze in gara centrala a orasului si s-a soldat cu moartea a 17 persoane. Luni dimineata, o bomba a explodat intr-un troleibuz. Citeste si: Un nou atac terorist la Volgograd. O bomba a explodat intr-un troleibuz Cele doua atentate nu sunt singurele care au zguduit Rusia, conform Mediafax. Incepand din 1999, Rusia a fost .

Turneul Celor 4 Trambuline in fata unei noi editii. Cele mai importante statistici ale competitei

A 62-a editie a Turneului Celor 4 Trambuline debuteaza, sambata, in statiunea germana Oberstdorf cu o sesiune de calificari in urma careia vom cunoaste cele 25 de perechi care se vor infrunta, sambata, in prima din cele patru legendare concursuri de sarituri cu schiurile.

Cele mai vandute carti din 2013. Infernul lui Dan Brown a fost cea mai cumparata carte din lume. in Romania, s-au cautat volumele lui Lucian Boia si Tudor Chirila

Cel mai cumparat roman al anului 2013 este Infernul lui Dan Brown, porivit site-ului www. amazon. com, dupa ce anul trecut in top, pe primul loc, s-a clasat romanul erotic, Cincizeci de umbre ale lui Grey. Cele mai vandut titlu de la Editura Polirom este Exercitii de echilibru, de Tudor Chirila. La Humanitas, in topul vanzarilor s-au clasat Sfarsitul Occidentului, de Lucian Boia, si Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu.

VIDEO Cele mai bune filme romanesti ale anului 2013

Sfarsitul anului 2013 este o buna oportunitate pentru a pune sub lupa cele mai bune filme romanesti lansate in acest an. Printre cele mai importante productii autohtone se numara Pozitia copilului, Lupu, Domestic sau Domnisoara Christina.

ADEVARUL LIVE Unteanu: UE se gandeste la noi formule de sanctionare, dupa ce s-a petrecut in Romania

Anul 2013 se incheie, dar care este bilantul? Care sunt asteptarile pentru 2014? Adevarul Live va invita luni, de la ora 11. 00, la o dezbatere cu jurnalistii Cristian Unteanu si Ion M. Ionita.

RETROSPECTIVA 2013O lume mondena, mondena, mondena

Weekend Adevarul va prezinta cele mai importante evenimente care au marcat lumea mondena in 2013, atat in Romania, cat si la nivel international. intre concertul Roger Waters, considerat evenimentul anului la noi in tara si isteria mondiala declansata de nasterea bebelusului regal al Marii Britanii, anul 2013 a adunat si bune, si rele: premii, succese, controverse sau pierderi.

Adevarul Live: Prof. dr. Irinel Popescu realizeazaretrospectiva anului medical 2013

Prof. Dr. Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic a Spitalului Fundeni si presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, discuta despre starea sistemului medical din Romania in 2013 la Adevarul Live alaturi de jurnalistul Cristian Unteanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )