Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care parasesc zodiile

Antena3 Antena3,
Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care parasesc zodiile

Fiecare zodie are propriile sale motive pentru care nu mai poate continua intr-o relatie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse care sunt acestea in functie de. continuă pe Antena3

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru saptamana 22-29 iulie. O zodie are mari probleme cu nervii

Cum arata saptamana 22-28 iulie din punct de vedere al runelor? Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse despre fiecare zodie. Specialistul a dat si un avertisment pentru.

Doru Tulus, DEZVALUIRI despre MOTIVELE pentru care a fost MAZILIT de Kovesi

Fostul procuror DNA, Doru Tulus, a facut dezvaluiri si despre motivele pentru care a fost inlaturat din institutie. Tulus a marturisit in cadrul unei emisiuni ca din punctul sau de vedere, a fost.

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, cadoul numerologic al zilei

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse despre nativii de pe 22 si 23 si calitatile si defectele lor. Pentru cei nascuti pe 22 au un spirit de anvergura. Sunt fantastici, au.

Adevaruri Ascunse: Lidia Fecioru, despre puterile paranormale ale zodiilor. Trei zodii au capacitate mai mare de a prezice viitorul

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, trei zodii care au puteri paranormale. Fie ca vin din vis, au intuitie sau pur si simplu planificare, trei nativi se pot bucura de capacitatile lor ie.

Adevaruri Ascunse: Lidia Fecioru, despre blocajele in destin. Ce trebuie sa facem pentru a scapa de ele

Fiecare om are la un moment dat probleme in viata. Iar acestea se datoreaza unui blocaj in destin, anunta Lidia Fecioru. Ce pot sa faca cei in cauza? Terapeuta a explicat in emisiunea.

Adevaruri Ascunse: Cum se ne autoprogramam sa traim mai mult. Mihai Voropchievici: O sa vedeti ca linia vietii din palma se lungeste

Cum sa traim mai mult? Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu solutia in emisiunea Adevaruri Ascunse. Pentru asta insa trebuie sa ai un scop frumos si nu unul meschin, iar aceasta prelungire se.

Adevaruri Ascunse: Cum sa ne autoprogramam sa traim mai mult. Mihai Voropchievici: O sa vedeti ca linia vietii din palma se lungeste

Cum sa traim mai mult? Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu solutia in emisiunea Adevaruri Ascunse. Pentru asta insa trebuie sa ai un scop frumos si nu unul meschin, iar aceasta prelungire se.

Adevaruri Ascunse: Lidia Fecioru si leacul zilei: in prima zi se ia cate trei lingurite, apoi din ce in ce mai mult pana in ziua in care se ajunge la 25. Apoi se ia de la capat. Efectul este uluitor

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse leacul zilei. Acesta consta in peroxidul de hidrogen alimentar de 35 procente, care ajuta la oxigenarea celulelor. Este vorba de.

in plin razboi politic, facea crize de gelozie: Codrin Stefanescu vorbeste despre motivele despartirii de iubita sa (FOTO)

Codrin Stefanescu a anuntat pe Facebook ca s-a despartit de iubita sa Alice Constantinica, cu care are un baietel. Secretarul general adjunct al PSD a vorbit despre separarea de mama copilului sau pentru DC.

Premierul Mihai Tudose, despre remanierea ministrului Sanatatii

Premierul Mihai Tudose a declarat sambata pentru Agerpres ca nu are in vedere nicio remaniere si ca, in cazul ministrului Sanatatii, i-a cerut doar sa gaseasca vinovatii pentru situatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )