Libnet.ro
UNICEF

13:30

Adidas ia in calcul vanzarea uneia dintre cele mai cunoscute marci, rivala a Nike

Adevărul Adevărul,
Adidas ia in calcul vanzarea uneia dintre cele mai cunoscute marci, rivala a Nike

Producatorul german de articole sportive Adidas a anuntat luni ca analizeaza optiunile strategice pentru vanzarea unuia dintre brandurile sale, la doar 15 ani de cand l-a cumparat pentru a putea concura Nike, transmite Reuters, citat de news. ro. continuă pe Adevărul

Olanda va stabili una dintre cele mai dure izolari din Europa pana de Craciun

Olanda va intra intr-o izolare dura in aceasta saptamana, deoarece se asteapta ca premierul Mark Rut.

FOTO Poate lasa oricand handbalul pentru o cariera de fotomodel - Portarita sexy, campioana mondiala cu Olanda

Tess Wester este una dintre cele mai bune portarite de handbal din lume, reusind anul trecut sa castige alaturi de nationala Olandei titlul mondial la turneul final de la Kumamoto. in varsta de 27 de ani, Tess isi poate gasi cu usurinta un loc de munca si in industria fotomodelelor, ea fiind una dintre cele mai sexy sportive in activitate.

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

Sony WH-1000 XM4: Cum imbunatatesti una dintre cele mai bune perechi de casti din piata (TECH REVIEW)

Am fost un mare fan al lui Sony WH-1000 XM3, o pereche de casti care mi s-a parut si mi se pare in continuare) extraordinara, care puncta la toate capitolele - calitate audio, constructie, functii. in ultimele saptamani am testat insa succesorul, Sony WH-1000 XM4, iar rezultatele pot fi vazute mai jos.

Finala iUmor se cunosc toti participantii. Iata cine are cele mai mari sanse sa castige marele premiu

Finala iUmor, sezonul noua, de pe Antena1, se apropie. in finala au ajuns 13 concurenti, votati de juratii care au decis, dupa lungi auditii si dupa semifinale, cine va merge mai departe. Iata cine sunt concurentii din finala iUmor, potrivit site-ului a1. ro. Finala iUmor care dintre cei 13 participanti are cele mai mai sanse .

Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

E o perioada relaxata in care multi profita de lucrurile care-i relaxeaza cei mai multi muzica, pictura, teatrul, cititul sau filmele. Care sunt cele mai bune filme romanesti de pe Netflix? Ai mai jos 10 pelicule care te vor face sa te intrebi de ce nu le-ai incercat pana acum. Top 10 filme romanesti .

Cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020

2020 a fost un an dificil si pentru TikTok. in septembrie, Donald Trump a interzis reteaua de socializare in Statele Unite. Asta nu i-a afectat insa popularitatea la nivel global. Iata aici cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

In ultima perioada, cele mai cautate meserii din Romania sunt legate de domeniile IT, financiar si medical. Si serviciile de curierat s-au regasit pe lista preferintelor romanilor Cele mai cautate.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )