Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Playtech Playtech,
Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: . continuă pe Playtech

Cele mai bune 10 albume ale anului 2020 conform Billboard!

Finalul de an este intotdeauna momentul retrospectivelor. Asa se face ca Billboard a intocmit topul celor mai bune 10 albume ale anului 2020. Pe primul loc se afla Taylor Swift cu al ei Folklore.

Calendar ortodox februarie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

Daca in calendarul ortodox din luna ianuarie a anului 2021 avem cinci sarbatori de cruce rosie, in calendarul crestin ortodox din februarie 2021 este mentionata o singura sarbatoare de cruce rosie. Iata care este aceasta. Calendar ortodox februarie 2021 Calendarul crestin ortodox din luna februarie 2021 are doar o singura sarbatoare, iar aceasta este intampinarea .

Calendar ortodox ianuarie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

La fel ca in fiecare luna din an, si in luna ianuarie 2021 exista sarbatori religioase importante. Mentionam ca calendarul ortodox sau calendarul bisericesc consta dintr-o serie de cicluri in functie de sarbatorile religioase care sunt celebrate de catre Biserica Ortodoxa Romana. Calendar ortodox ianuarie 2021 in calendarul ortodox din ianuarie 2021 avem cinci sarbatori .

Cele mai nesimtite pensii speciale din Romania. Cat castiga judecatorii de la Curtea Constitutionala (CCR)

Pensiile speciale ale parlamentarilor, ale cadrelor serviciilor secrete, diplomatilor si ale magistratilor au revenit in atentia publicului larg. Sume faraonice sunt utilizate de la bugetul de stat pentru plata.

Cele mai mari pensii speciale din Romania. Cat castiga judecatorii de la Curtea Constitutionala (CCR)

Pensiile speciale ale parlamentarilor, ale cadrelor serviciilor secrete, diplomatilor si ale magistratilor au revenit in atentia publicului larg. Sume faraonice sunt utilizate de la bugetul de stat pentru plata.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Finala iUmor se cunosc toti participantii. Iata cine are cele mai mari sanse sa castige marele premiu

Finala iUmor, sezonul noua, de pe Antena1, se apropie. in finala au ajuns 13 concurenti, votati de juratii care au decis, dupa lungi auditii si dupa semifinale, cine va merge mai departe. Iata cine sunt concurentii din finala iUmor, potrivit site-ului a1. ro. Finala iUmor care dintre cei 13 participanti are cele mai mai sanse .

FOTO Poate lasa oricand handbalul pentru o cariera de fotomodel - Portarita sexy, campioana mondiala cu Olanda

Tess Wester este una dintre cele mai bune portarite de handbal din lume, reusind anul trecut sa castige alaturi de nationala Olandei titlul mondial la turneul final de la Kumamoto. in varsta de 27 de ani, Tess isi poate gasi cu usurinta un loc de munca si in industria fotomodelelor, ea fiind una dintre cele mai sexy sportive in activitate.

Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

E o perioada relaxata in care multi profita de lucrurile care-i relaxeaza cei mai multi muzica, pictura, teatrul, cititul sau filmele. Care sunt cele mai bune filme romanesti de pe Netflix? Ai mai jos 10 pelicule care te vor face sa te intrebi de ce nu le-ai incercat pana acum. Top 10 filme romanesti .

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )