Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adina Alberts, mesaj socant despre tratamentul anti-covid-19 din Romania: Asta se numeste crima

Playtech Playtech,
Adina Alberts, mesaj socant despre tratamentul anti-covid-19 din Romania: Asta se numeste crima

Febra numita Ivermectina a curpins din ce in ce mai multa lume. Sunt, intr-adevar, mai multe rapoarte de cercetare care dau pozitv medicamentul in lupta cu COVID-19. U nou militant pentru introducerea medicamentului si in Romania, este si medicul estetician Adina Alberts. Adina Alberts spune ca Ivermectina trebuie introdusa si in Romania Despre miracolul medicamentului . continuă pe Playtech

Adina Alberts, anunt despre reactiile adverse grave a doua medicamente la liber in farmacii

Medicul Adina Alerts a analizat prospectele a doua medicamente pe care romanii le iau in mod constant atunci cand se confrunta cu probleme de sanatate si care se gasesc fara reteta in farmacii. De asemenea, medicul a prezentat si prospectul Ivermectinei despre care spune ca acesta are efecte adverse minore. M-am uitat la prospectul Aspirinei. Iata in poza atasata cate reactii adverse are. Grave si foarte grave! Apoi am recitit prospectul Nurofenului. Sunt 4-5 pagini de reactii adverse, care mai de care mai grave si mai inspaimantatoare, a spus Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Medicul Valeriu Gheorghita, adevarul despre moartea profesorului din Oradea dupa vaccinarea anti-Covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Moarte suspecta in Oradea, acolo unde profesorul universitar Ioan Dzitac a murit la doua saptamani dupa ce i s-a administrat prima doza de vaccin. in urma mortii sale, mai multe voci sustin ca motivul decesului ar putea fi serul de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii pacientului. Ce mesaj a transmis profesorul dupa .

VLAD VOICULESCU, DESPRE SITUATIA SPITALELOR DIN SECTORUL 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat astazi, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )