Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adina Valean: PSD este sfasiat intre doctrina Ion Iliescu si doctrina posetelor

B1 B1,
Adina Valean: PSD este sfasiat intre doctrina Ion Iliescu si doctrina posetelor

Europarlamentarul PNL Adina Valean a atacat PSD-ul, luni, dupa ce Victor Ponta a numit tradatori si traseisti europarlamentarii PNL. Ponta nu are cum sa inteleaga orientari doctrinare, pentru ca. continuă pe B1

Adina Valean: Socialistii inseamna Rusia/ Cred ca locul Partidului National Liberal este in grupul PPE, in ALDE sunt partide cu orientare centru-stanga

Europarlamentarul liberal Adina Valean afirma ca locul Partidului National Liberal in Parlamentul European este in PPE, intrucat ALDE contine partide cu orientare de centru-stanga, si sustine ca socialistii inseamna Rusia precum si un numar foarte mare de europarlamentari foarte slab pregatiti in politica europeana.

Vicepresedintele ALDE, Adina Valean: Locul PNL este in PPE, nu in ALDE

Europarlamentarul PNL Adina Valean sustine ca locul partidului este in grupul Partidului Popular European deoarece in cadrul ALDE, actualul grup la care sunt afiliati liberalii, este compus de partide majoritar de centru-stanga, informeaza Mediafax.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a votat la Ploiesti, pe liste suplimentare

Candidatul la alegeri europarlamentare 2014 Adina Valean a ales duminica sa voteze la o sectie din Ploiesti, pe liste suplimentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )