Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adjunctul liderului al-Qaeda a fost ucis intr-un atac aerian dirijat de Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Adjunctul liderului al-Qaeda a fost ucis intr-un atac aerian dirijat de Statele Unite

Adjunctul ierarhic al liderului gruparii teroriste al-Qaeda Ayman al-Zawahiri, Abu al Khair al-Masri, a fost ucis in cursul zilei de luni in urma unui atac aerian in localitatea siriana Idlib, anunta CNN citand surse din cadrul Pentagonului. continuă pe Adevărul

Imagini socante din Italia: Doua femei de etnie roma au fost inchise intr-un container ca niste animale salbatice (VIDEO)

Pe retelele de socializare au aparut imagini socante de langa un magazin din orasul italian Follonica. Doua femei de etnie roma au fost inchise intr-un container dupa ce au fost prinse ca.

Liderul taliban Abdul Salam Akhund supranumit CUCERITORUL a fost ASASINAT intr-un raid aerian (FOTO)

Mullah Abdul Salam Akhund, liderul talibanilor din provincia Kunduz, a fost asasinat duminica in timpul unui raid aerian organizat in districtul instabil Dasht-e-Archi. in aceasta operatiune a.

Un numar de cinci romani au fost raniti intr-un incident din Bellingham

Un numar de cinci cetateni romani au fost raniti si transportati la unitatile spitalicesti King 's College London si Royal London Hospital, in urma incidentului din Bellingham, Londra, dintre care unul este in stare critica, trei in stare stabila, iar un altul a fost externat, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )