Libnet.ro
UNICEF

14:16

Administratorul fermei de porci detinuta de fiul liderului PSD Liviu Dragnea a fost retinut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administratorul fermei de porci detinuta de fiul liderului PSD Liviu Dragnea a fost retinut

Administratorul fermei de porci Salcia, din judetul Teleorman, detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, Ilie Dragne a fost retinut de catre procurori pentru 24 de ore. continuă pe Ziarul Bursa

Administratorul fermei de porci a fiului liderului PSD, eliberat din arest si pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 15:22 Ilie Liviu Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, din judetul Teleorman, detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost eliberat astazi din arestul Politiei Capitalei si plasat sub control judiciar.

Administratorul fermei de porci detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, retinut pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 17:01 Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, din judetul Teleorman, detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost retinut astazi de catre procurori pentru 24 de ore. ----------- Ferma de porci Salcia din judetul Teleorman detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, este una dintre societatile la care in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de euro, iar administratorul acesteia a fost dus la audieri, potrivit unor surse judiciare.

Administratorul fermei de porci detinuta de fiul lui Liviu Dragnea a fost retinut

Administratorul fermei de porci Salcia, din judetul Teleorman, detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, Ilie Dragne, a fost retinut de catre procurori pentru 24 de ore, potrivit News. ro.

Procurorii, tot mai aproape de baiatul lui Dragnea. Administratorul fermei de porci Salcia, controlata de Dragnea junior, este pus sub control judiciar. Alte opt persoane au fost retinute

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, detinuta de fiul liderului PSD, a fost pus sub control judiciar, a declarat, pentru Mediafax, avocatul acestuia, Maria Vasii, care il reprezinta si pe Liviu Dragnea.

Surse: Perchezitii la ferma de porci detinuta de fiul lui Liviu Dragnea

Ferma de porci Salcia din judetul Teleorman detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, este una dintre societatile la care in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de euro, iar administratorul acesteia a fost dus la audieri, potrivit unor surse judiciare.

Sabin Orcan comenteaza cazul fermei de porci controlata de fiul sefului PSD: E o expresie populara care spune ca se strange latul. Mie imi suna a coruptie ca Dragnea junior a primit 80% din actiuni pentru 450 de lei

Directorul editorial al Romaniei Libere, jurnalistul Sabin Orcan, a vorbit, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, despre retinerea administratorul firmei de porci Salcia, Ilie Liviu Dragne, care ar fi controlata de Valentin Dragnea, fiul sefului PSD.

Sabin Orcan comenteaza cazul fermei de porci controlata de fiul sefului PSD: Mie imi suna a coruptie ca Dragnea junior a primit 80% din actiuni pentru 450 de lei

Directorul editorial al Romaniei Libere, jurnalistul Sabin Orcan, a vorbit, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, despre retinerea administratorul firmei de porci Salcia, Ilie Liviu Dragne, care ar fi controlata de Valentin Dragnea, fiul sefului PSD.

Noua persoane au fost retinute in dosarul in care este implicat directorul fermei detinute de fiul lui Liviu Dragnea

Noua persoane, printre care Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, detinuta de fiul liderului PSD, au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul in care societatea care detine ferma este.

Administratorul fermei de porci a fiului lui Livu Dragnea a fost eliberat din arest

Administratorul fermei de porci Salcia, din judetul Teleorman, detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, Ilie Dragne, care a fost audiat la Politia Sectorului 1 Bucuresti, va fi eliberat din inchisoare, sub control.

Procurorii, tot mai aproape de baiatul lui Dragnea. Administratorul fermei de porci Salcia, controlata de Dragnea junior, retinut pentru 24 de ore. Avocata: Fiul sefului PSD nu a primit nicio notificare oficiala

Administratorul fermei de porci Salcia, Ilie Liviu Dragne, a fost retinut pentru 24 de ore. El este un apropiat al familiei Dragnea si ar detine 10 la suta din ferma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )