Libnet.ro
UNICEF

22:45

Administratorul unei biserici din Bucuresti, amenintat cu un cutit. Agresorul a fost gasit cand isi improviza un pat sub o icoana (VIDEO)

B1 B1,
Administratorul unei biserici din Bucuresti, amenintat cu un cutit. Agresorul a fost gasit cand isi improviza un pat sub o icoana (VIDEO)

Administratorul unei biserici din centrul Capitalei a fost amenintat cu un cutit chiar in lacasul de cult, informeaza B1 TV. Acesta a cerut ajutorul unei patrule si, cand aceasta a ajuns la fata. continuă pe B1

Taximetristii din Bucuresti le-au declarat razboi soferilor Uber si pun in aplicare un plan pentru a-i scoate de pe piata

Taximetristii din Bucuresti le-au declarat razboi soferilor Uber si vor cu orice pret sa-i scoata de pe piata. Prin urmare, ei comanda prin aplicatie o masina Uber si, in timp ce sunt transportati.

Scurt circuit la tabloul electric al unei scoli din Pitesti: Elevii si profesorii au fost evacuati dupa ce cladire s-a umplut cu fum

Sute de elevi si profesori ai unei scoli din Pitesti sau fost evacuati luni dintr-o scoala dupa ce cladirea unitatii de invatamant s-a umplut de fum ca urmare a unui scurt circuit la un tablou electric, iar o fetita de 13 ani a suferit un atac de panica, informeaza Agerpres.

Un barbat de 35 de ani a vrut sa se culce intr-o biserica din Bucuresti, dupa ce l-a amenintat cu cutitul pe administrator

Un barbat de 35 de ani a incercat sa se culce in interiorul bisericii Sfantul Anton din Centrul Istoric al Bucurestiului, dupa ce l-a amenintat cu cutitul pe administratorul lacasului de cult.

Bebelus abandonat in curtea unei biserici din Husi. Sugarul, gasit de un preot

Un bebelus a fost abandonat, miercuri dup-amiaza, in curtea Bisericii Catolice din municipiul Husi, micutul fiind preluat de o ambulanta si transportat la spital.

Blue Air anunta o noua ruta din Bucuresti

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, isi dezvolta operatiunile prin deschiderea rutei 84, Bucuresti - Tel Aviv. Zborurile se vor opera cu trei frecvente saptamanale in zilele de luni, joi si duminica,.

VIDEO Trupa de heavy metal Myrath va canta in Timisoara inainte de show-ul din Bucuresti

Inaintea show-ului de la Bucuresti programat pentru 1 decembrie, in clubul Quantic, Myrath se vor opri la Timisoara pentru o revedere mult asteptata. Formatia de heavy metal de origine tunisiana va concerta pe 27 noiembrie in clubul Daos din Timisoara. Tunisienii isi promoveaza cel de-al cincilea album de studio, Legacy.

Lentila de contact mi-a inghitit ochiul. Cosmarul unei femei din Marea Britanie

O femeie a ramas fara ochi din cauza unei lentile de contact, scrie The Sun. Jacqueline Stone si-a petrecut 17 saptamani in spital dupa ce a folosit lentile de contact, dintr-o marca foarte.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )