Libnet.ro
UNICEF

18:00

ADMITERE 2013. Numarul locurilor bugetate la universitatile de stat din Targu Mures, ...

România Liberă România Liberă,
ADMITERE 2013. Numarul locurilor bugetate la universitatile de stat din Targu Mures, ...

Aproximativ o mie de locuri bugetate sunt disponibile pentru studiile de licenta la cele trei universitati de stat din Targu Mures, numarul fiind similar celui de anul trecut, transmite Mediafax. Potrivit datelor postate pe site-ul Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures, metodologia de admitere, dar si cifrele de scolarizare si taxele sunt similare celor de anul trecut. In total, la UMF Targu Mures sunt scoase la concurs 450 de locuri la buget si 520 cu taxa. Astfel, la . continuă pe România Liberă

ADMITERE 2013. Peste 1.500 de locuri bugetate, disponibile la Universitatea din Oradea.

Peste 1. 500 de locuri bugetate sunt disponibile pentru studiile de licenta la cele 15 facultati ale Universitatii din Oradea, unde prima sesiune de admitere din acest an va incepe saptamana viitoare, transmite Mediafax. La Universitatea din Oradea, prima sesiune de admitere din acest an va incepe saptamana viitoate, la cele 15 facultati fiind disponibile in total 8. 745 de locuri la programele de licenta si de masterat. Citeste si ADMITERE 2013. Numarul locurilor bugetate la .

ADMITERE 2013. Universitatile de stat din Cluj ofera mai putine locuri bugetate decat in 2012.

Peste 9. 500 de locuri bugetate la licenta, cursuri la zi, sunt disponibile la universitatile de stat din Cluj-Napoca pentru anul universitar 2013-2014, mai putine decat anul trecut. Cea mai mare diferenta, de 200 de locuri, a fost inregistrata la Universitatea Tehnica UTCN), transmite Mediafax. Cele cinci universitati de stat din Cluj-Napoca pun la dispozitie 9. 695 de locuri bugetate, pentru anul universitar 2013-2014, fata de 10. 012, cate erau anul trecut, transmite .

Universitatile de stat din Cluj ofera mai putine locuri bugetate decat in 2012.

Peste 9. 500 de locuri bugetate la licenta, cursuri la zi, sunt disponibile la universitatile de stat din Cluj-Napoca pentru anul universitar 2013-2014, mai putine decat anul trecut. Cea mai mare diferenta, de 200 de locuri, a fost inregistrata la Universitatea Tehnica UTCN), transmite Mediafax. Cele cinci universitati de stat din Cluj-Napoca pun la dispozitie 9. 695 de locuri bugetate, pentru anul universitar 2013-2014, fata de 10. 012, cate erau anul trecut, transmite corespondentul .

Admitere 2013: Doi elevi din Salaj, admisi la liceul militar

Doi absolventi de gimnaziu din Salaj vor afla din toamna ce este militaria, la propriu, pentru ca ei au fost admisi la Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul din Alba Iulia.

Victor Ponta: In august vom face analiza activitatii ministrilor si secretarilor de stat din PSD pentru a vedea ce poate fi imbunatatit sau schimbat

Victor Ponta a anuntat luni ca la finalul lunii august va avea loc a analiza a activitatii ministrilor, secretarilor de stat, a sefilor de autoritati si agentii din PSD pentru a vedea ce poate fi imbunatatit sau schimbat. Vom reveni cu amanunte.

VIDEO Victor Ponta: In august vom face analiza activitatii ministrilor si secretarilor de stat din PSD pentru a vedea ce poate fi imbunatatit sau schimbat

Victor Ponta a anuntat luni ca la finalul lunii august va avea loc a analiza a activitatii ministrilor, secretarilor de stat, a sefilor de autoritati si agentii din PSD pentru a vedea ce poate fi imbunatatit sau schimbat.

Bacalaureat 2013, REZULTATE FINALE: Vezi NOTELE candidatilor din fiecare judet

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, luni, promovabilitatea la examenul de bacalaureat 2013, sesiunea din vara, 55,4% din elevii inscrisi reusind sa obtina nota de trecere. Ministrul Educatiei a.

Bacalaureat 2013, REZULTATE FINALE: Vezi NOTELE candidatilor din fiecare JUDET

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, luni, promovabilitatea la examenul de bacalaureat 2013, sesiunea din vara, 55,4% din elevii inscrisi reusind sa obtina nota de trecere. Ministrul Educatiei a pre.

Principiile de mediu se realizeaza pe baza dialogului permanent intre toti actorii implicati

Secretarul de Stat din Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC), Elena Dumitru, a deschis, astazi, primul curs din tara noastra privind Managementul si remedierea siturilor contaminate, potrivit unui comunicat de presa.

REZULTATE BAC 2013 BISTRITA: 58,31 la suta din candidati au promovat BAC-ul.

Examenul de bacalaureat a fost promovat de 58,31 la suta din candidatii din Bistrita-Nasaud, promovabilitatea fiind cu 16,7 puncte procentuale mai mare decat in 2012, in timp ce la un liceu din judet s-a inregistrat promovabilitate 100%, fiind un singur candidat, iar la altul - zero, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Bistrita-Nasaud, dintre cei 2. 708 elevi care s-au prezentat la examen, 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )