Libnet.ro
UNICEF

00:07

Admitere la Medicina, in Sala Sporturilor din Cluj

România Liberă România Liberă,
Admitere la Medicina, in Sala Sporturilor din Cluj

Dupa ce conducerea Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Bucuresti a anunta. continuă pe România Liberă

Sala Polivalenta din Cluj, transformata degeaba in centru de spitalizare Covid-19. Niciun pacient nu i-a trecut pana acum pragul

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi redata sportului, dupa ce in ultima perioada a fost transformata intr-un centru de spitalizare Covid-19.

Nelu Tataru, despre cozile zilnice de la Institutul Oncologic din Cluj: Problema este la management

Situatia de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, unde sute de pacienti veniti din toata tara asteapta zilnic la cozi interminabile pentru a fi tratati, este o problema de management al unitatii, a declarat, miercuri seara, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Aroganta Margheritei din Clejani, dupa accidentul cu scandal. Sa moara lumea de ciuda! Ionita a fost complice

Margareta Myriam Manole, sau Margherita, cum ocunoaste toata lumea, a revenit pe primele pagini ale ziarelor de scandal, dupa ce a fost protagonista unui accident sub influenta drogurilor. Aroganta Margheritei din Clejani, dupa accidentul cu scandal Scandalul a degenerat din pacate, cei de la Antena 1 fiind nevoiti sa recurga la masuri drastice impotriva intregii .

Actorul Claudiu Bleont vrea sa candideze la primaria unei comune din Cluj

Actorul Claudiu Bleont a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile locale pentru Primaria Belis din judetul Cluj, afirmand ca si-ar dori o candidatura independenta, dar nu exclude si o colaborare politica.

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, singurele institutii de invatamant din Romania incluse in clasamentul QS World Rankings

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care au fost inclusein QuacuarellySymonds World.

Fonduri de pana la 60.000 Euro pentru firme IT din Cluj si alte judete

Firmele mici si mijlocii IMM) de tehnologie din cele 6 judete ale Regiunii Nord-Vest pot obtine fonduri nerambursabile de pana la 60. 000 euro fiecare pentru transfer tehnologic, intr-un apel de proiecte pentru care s-a anuntat perioada de inscrieri.

Piata de masini din Romania, dupa pandemie: criza economica, din prisma masinilor noi inmatriculate

In Romania, dupa cateva luni de izolare, adevaratele consecinte economice ale pandemiei s-au resimtit in luna mai. Ca sa-ti faci o imagine de ansamblu despre situatia de la noi, este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )