Libnet.ro
UNICEF

18:45

ADN-ul Alexandrei Macesanu, in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
ADN-ul Alexandrei Macesanu, in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca

ADN-ul Alexandrei Macesanu gasitin oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca. Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici a transmis DIICOT Structura Centrala raportul de expertiza. continuă pe Antena3

DIICOT: Oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca sunt ale Alexandrei Macesanu

Analiza genetica a probelor biologice de os, care fusesera gasite intr-un butoi metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia din Caracal, apartin unei fete minore, cu o.

Raportul final de expertiza pe fragmentele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca: Cu o probabilitate de 99,93%, victima este Alexandra Macesanu - UPDATE

Raportul final de expertiza medico-legala transmis luni DIICOT de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la locuinta lui Gheorghe Dinca, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, apartinand Alexandrei Macesanu. De asemenea, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala si va fi reaudiat. El va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Cum poate fi declarat decesul Alexandrei Macesanu. Mai exista dubii din punct de vedere stiintific?

Fostul sef al Institutului National de Medicina Legala, Vladimir Belis, a explicat luni, la Subiectiv, ce urmeaza in cazul Alexandrei Macesanu dupa ce ADN-ul sau a fost gasit in butoiul lui FGheorghe.

inregistrare bomba in cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, sunata de un martor: ce i-a spus femeii AUDIO

Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei in varsta de 15 de ani din Caracal, face publica o inregistrare uluitoare. Mama Alexandrei Macesanu a fost sunata de o femeie, care i-a dat femeii mai multe detalii legate de ceea ce se intampla in Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe pagina sa de Facebook o inregistrare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )