Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum poate fi declarat decesul Alexandrei Macesanu. Mai exista dubii din punct de vedere stiintific?

Antena3 Antena3,
Cum poate fi declarat decesul Alexandrei Macesanu. Mai exista dubii din punct de vedere stiintific?

Fostul sef al Institutului National de Medicina Legala, Vladimir Belis, a explicat luni, la Subiectiv, ce urmeaza in cazul Alexandrei Macesanu dupa ce ADN-ul sau a fost gasit in butoiul lui FGheorghe. continuă pe Antena3

inregistrare bomba in cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, sunata de un martor: ce i-a spus femeii AUDIO

Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei in varsta de 15 de ani din Caracal, face publica o inregistrare uluitoare. Mama Alexandrei Macesanu a fost sunata de o femeie, care i-a dat femeii mai multe detalii legate de ceea ce se intampla in Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe pagina sa de Facebook o inregistrare .

ADN-ul Alexandrei Macesanu, in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca

ADN-ul Alexandrei Macesanu gasitin oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca. Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici a transmis DIICOT Structura Centrala raportul de expertiza.

Paznicul personal al cuplului Ceausescu, dezvaluiri despre fuga dictatorilor si atentatul la viata tovarasei: Daca facea asta, poate ca nu l-ar mai fi impuscat

Florin Marinescu, paznicul personal al cuplului Ceausescu, a facut dezvaluiri despre fuga dictatorilor si atentatul la viata tovarasei. Actualul profesor de arte martiale a asistat la momente despre care nu multi stiu, astfel ca a adunat povesti pe care acum le-a dat mai departe. Paznicul personal al cuplului Ceausescu, dezvaluiri despre fuga dictatorilor Fosta garda .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )