Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un adolescent a murit in urma unui accident rutier. Tocmai ce furase masina la volanul careia se afla

B1 B1,
Un adolescent a murit in urma unui accident rutier. Tocmai ce furase masina la volanul careia se afla

Un adolescent in varsta de 18 ani din Teleorman si-a pierdut viata in urma unui accident rutier. Tragedia a avut loc peDJ 506, cu o masina pe care o furase. in urma impactului extrem de puternic,. continuă pe B1

Hunedoara: Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Un barbat de 70 de ani a decedat, dupa ce, aflat la volanul unei masini, a provocat un accident ruti.

VIDEO cu impactul. Regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit impreuna cu sotia sa, in urma unui groaznic accident rutier

Duminica dupa amiaza, regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit impreuna cu sotia sa, in urma unui accident rutier. Cm s-a intamplat totul in ziua fatidica? Urmeaza imagini cu puternic impact emotional. Regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit impreuna cu sotia sa, in urma unui groaznic accident rutier Duminica dupa amiaza a avut loc .

ACCIDENT iNGROZITOR in Romania! O betoniera a strivit o limuzina de lux! Imagini GREU DE PRIVIT (VIDEO)

Doua persoane au murit, intre care un minor de 16 ani, si doua au fost grav ranite in urma unui accident rutier petrecut luni, la Sendreni, pe DN 25, la intersectia cu DN 2B, a declarat purtatorul de cuvant al.

Accident rutier produs pe un drum judetean. Soferul vinovat era beat si nu a adaptat viteza la conditiile de drum

Un barbat de 47 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce a provocat un accident rutier, pierzand controlul directiei intr-o curba si intrand pe contrasens, unde a acrosat un microbus cu masina pe care o conducea.

VIDEO Un barbat din Republica Moldova si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs in Ucraina

Un barbat din Republica Moldova si-a pierdut viata in dimineata zilei de duminica, 25 august, intr-un accident rutier produs in Ucraina, pe o sosea in apropiere de orasul Kiev.

DigiSport: Un mare sportiv, implicat intr-un accident auto teribil. Miraculos: ce au descoperit medicii, dupa ce soferul a fost dus la spital

Atletul David Rudisha, dublu campion olimpic la 800 m, a scapat nevatamat in urma unui accident rutier produs in apropiere de Keroka, in Kenya, la sfarsitul saptamanii trecute, a anuntat azi sportivul african.

FOTO Accident rutier mortal pe DN 7: un barbat a decedat, iar doua femei si un copil de patru ani au fost raniti

Un sofer imprudent a produs un accident grav pe Drumul National 7, in apropiere de Ilia. Barbatul a murit, iar alti trei oameni au fost raniti.

Tragedie pe un drum de piatra din Timis. Doi barbati au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un canal cu apa

Doi barbati de 53 si 57 de ani din judetul Timis au murit in urma unui accident produs pe un drum de piatra mai putin circulat din judet. Cei doi, paznici la o firma de prospectiuni, se indreptau spre locul de munca in momentul in care a avut loc accidentul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )