Libnet.ro
UNICEF

21:45

ADPM Special! Top 20 cele mai frumoase femei cu sange albastru!

ADPM ADPM,
ADPM Special! Top 20 cele mai frumoase femei cu sange albastru!

De la Ducesa de Cambridge, Printesa Charlene de Monaco si pana la Printesa Madeleine sau Regina Rania a Iordaniei, ADPM ti le prezinta astazi pe cele mai frumoase 20 de femei cu sange albastru. Continue reading . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase spatii verzi din Alexandria au fost premiate de municipalitate

Primaria Alexandria a premiat alexandrenii care au reusit sa amenajeze si sa intretina cele mai frumoase spatii verzi din oras. Actiunea face parte din seria de evenimente organizate cu prilejul Zilelor Alexandriei.

Colturi de rai adancite in iad: unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, amenintate de razboi

Dincolo de defetismul care ne face sa spunem ce loc frumos, pacat ca este locuit, mana inarmata a omului a distrus sau ameninta sa distruga locuri unice de pe Pamant. Jurnalistii Foreign Policy au realizat topul celor mai frumoase astfel de zone puse in pericol de conflicte.

TOP 10 cele mai bune orase din lume

Melbourne este in topul clasamentului, cand vine vorba de cele mai bune orase in care se poate trai, potrivit unui raport realizat de The Economist Intelligence Unit.

TOP 10: cele mai sigure banci din lume

Rating-urile bancilor din Europa nu au cunoscut deocamdata impactul incetinirii economice din tarile emergente ori a masurilor de rederesare economica din pietele dezvoltate, ceea ce le plaseaza in topul listei al celor mai sigure institutii financiare.

Cum arata la 67 de ani una din cele mai iubite femei. A recunoscut asta in fata intregii lumi

A cantat in fasa a milioane de oameni din intreaga lume, a jucat in filme care au avut succes si a scos albune care s-au vandut ca painea calda. La cei 67 de ani ai sai, Cher nu pare sa renunte. Pensionarea.

ADPM COOL! Cele mai scumpe 10 yachturi din lume!

Yachturile luxoase sunt preferate de oamenii celebri si foarte bogati in special gratie intimitatii pe care le-o ofera in larg. Roman Abramovich, Paul Allen si Seicul Mohammed bin-Rashid Al Makhtoum sunt doar cativa dintre cei care au fost dispusi sa plateasca sute de milioane de dolari pentru astfel de ambarcatiuni de lux. ADPM iti prezinta astazi cele mai scumpe 10 yachturi din intreaga lume. Continue reading .

Crin Antonescu: Cele mai apropiate alegeri importante pentru politica interna nu sunt cele prezidentiale, ci cele europarlamentare

Crin Antonescu a oferit un raspuns, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, liderilor PDL care au declarat ca nu va obtine functia de presedinte al Romaniei. Cele mai appropiate alegeri de maxima.

Cele mai bune spectacole de teatru independent au fost premiate la UNDERCLOUD 2013.

Intre 20 si 31 august, cele mai importante productii de teatru independent s-au adunat sub norul prietenos de la Muzeul Taranului Roman. Timp de 12 zile, la UNDERCLOUD Festivalul de Teatru Independent de orice) au avut loc 28 de evenimente. Peste sase mii de spectatori prezenti la festival au putut vedea pe scena actori consacrati precum Maia Morgenstern, Horatiu Malaele, Marius Manole, Medeea Marinescu sau Marian Ralea dar si un numar mare de actori la inceput de drum, au putut .

BAC 2013 Rezultate sesiunea de toamna Promovabilitatea pe judete inainte de contestatii: Ilfov si Constanta - cele mai slabe rezultate / Topul judetelor cu cei mai multi elevi promovati

Rezultatele sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013, inainte de solutionarea contestatiilor, arata ca 20,36% dintre candidati au promovat examenele BAC-ului, la nivel national; promovabilitatea de anul acesta este cu 5,13 puncte procentuale mai mica decat anul trecut. In ceea ce priveste situatia pe judete, procentele cele mai ridicate de promovare a examenului de Bacalaureat 2013, sesiunea august - septembrie, au fost inregistrate in Arad 35,9%) si Tulcea 31%). La polul opus, cele mai slabe rezultate s-au inregistrat in judetele Ilfov 9,8%) si Constanta12,3%). Vezi in articol promovabilitatea la BAC 2013 - sesiunea august-septembrie, pe fiecare judet in parte.

Cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est

Bannerele standard raman cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est, insa media cea mai ridicata a ratei de click este inregistrata de bannerele de tip Preroll, Toplayer si Interstitial, conform studiului AdMonitor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )