Libnet.ro
UNICEF

21:15

TOP 10 cele mai bune orase din lume

Adevărul Adevărul,
TOP 10 cele mai bune orase din lume

Melbourne este in topul clasamentului, cand vine vorba de cele mai bune orase in care se poate trai, potrivit unui raport realizat de The Economist Intelligence Unit. continuă pe Adevărul

TOP 10: cele mai sigure banci din lume

Rating-urile bancilor din Europa nu au cunoscut deocamdata impactul incetinirii economice din tarile emergente ori a masurilor de rederesare economica din pietele dezvoltate, ceea ce le plaseaza in topul listei al celor mai sigure institutii financiare.

Cele mai ciudate legi din lume: Mestecatul gumei sau imbracamintea camuflata, interzise prin lege

In intreaga lume exista legi care mai de care mai ciudate, care starnesc curiozitatea turistilor. Ministerul britanic al Afacerilor Externe a publicat o lista cu cele mai neobisnuite legi. Venetia: Hranirea.

FOTO Sony Xperia Z1 apare in cele mai bune poze. Honami e aproape confirmat

Sony isi va prezenta un nou smartphone in curand, iar acum apar cele mai bune poze cu acesta. Pentru inceput apare in nuante de alb si negru si cu camera foto de 20 megapixeli.

REZULTATE BAC 2013. Top 10 judete cu cele mai BUNE rezultate la Bacalaureat.

Cea mai mare rata a promovabilitatii la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat s-a inregistrat in Arad. Procentul de promovare este 35,9%, transmite Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Doar 20,36% dintre absolventii de liceu au reusit sa promoveze Bacalaureatul Urmariti mai jos topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului de Bacalaureat: 1. Arad- 35,9% 2. Tulcea - 31% 3. Buzau - .

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

Romania are, alaturi de Polonia si Ungaria, cele mai puternice companii din regiune

Polonia este din nou pe primul loc, Ungaria si Romania recupereaza, iar Ucraina abandoneaza Top 3 al celor mai puternice companii cu cifra de afaceri in crestere, dar cu o scadere brusca a profitului, arata un studiu Coface ce cuprinde topul primelor.

Miscarea neasteptata care lasa SUA fara replica. Ce s-a intamplat azi noapte in cel mai fierbinte loc din lume

Ministrii arabi ai afacerilor externe au cerut duminica seara ONU si comunitatii internationale sa isi asume responsabilitatile in dosarul sirian, in timp ce mai multe tari au in vedere lovituri.

Cele mai noi 10 hoteluri de lux din lume! Toate s-au deschis in luna august!

Luna august a adus dupa sine odata cu incheierea sezonului cald, inaugurara a numeroase hoteluri de lux localizate in cele mai frumoase destinatii din lume, de la Dubai si pana la Cambodgia sau Hawaii. Continue reading .

Cele mai bune pozitii de sex pentru diverse situatii

Indiferent de problema, este imposibil sa nu se gaseasca o solutie. Acelasi lucru se poate spune si despre sex. Fie ca vreti sa aveti un bebelus, partenera aredureri la penetrare sau partenerul este slab sau.

Cele mai bune pozitii de sex pentru diverse situatii

Indiferent de problema, este imposibil sa nu se gaseasca o solutie. Acelasi lucru se poate spune si despre sex. Fie ca vreti sa aveti un bebelus, partenera aredureri la penetrare sau partenerul este slab sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )