Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

România Liberă România Liberă,
Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la . continuă pe România Liberă

Adrian Nastase, incarcerat la Rahova: Pedeapsa este o razbunare murdara

11 - Adrian Nastase a ajuns la Penitenciarul Rahova. 47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova,.

Adrian Nastase, despre condamnarea din dosarul Zambaccian: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara. intrebat cum comenteaza.

Adrian Nastase, prima reactie publica dupa aflarea sentintei: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni seara, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara, relateaza agentia Mediafax.

VIDEO Adrian Nastase, prima reactie publica dupa aflarea sentintei: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni seara, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara, relateaza agentia Mediafax.

Ce spun politicienii despre condamnarea lui Adrian Nastase.

Parerile in randul politicienilor romani vizavi de condamnarea lui Adrian Nastase variaza de la o lectie pentru clasa politica la o razbunare politica. Citeste si: Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca sentinta data de ICCJ in cazul lui Adrian Nastase este un succes al justitiei si o lectie pentru politicieni. Citeste si: Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni Liberala Alina Gorghiu .

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE: Este o razbunare murdara

47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova, politistii bucuresteni de la Biroul Urmariri urmand sa puna.

UPDATE. Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova.

Adrian Nastase va fi dus la Penitenciarul Rahova. El a iesit din sediul Sectiei 2, in jurul orei 18. fostul premier a declarat ca pedeapsa este ingrozitoare si injusta. Este o razbunare murdara --- UPDATE. Mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele lui Adrian Nastase, a ajuns la politie. In scurt timp, fostul premier va fi escortat la Penitenciarul Rahova. Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, .

Adrian Nastase, intre condamnare si achitare. Iata variantele pe care le pot decide magistratii

Adrian Nastase poate ramane astazi liber sau se poate intoarce dupa gratii. Magistratii pot decide, insa, in nenumarate feluri: o achitare, o pedeapsa cu suspendare, una cu executare sau rejudecarea.

Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, astazi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita in forma continuata, iar sotia sa, Dana, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mita in acelasi dosar.

Adrian Nastase s-a predat la Sectia 2 Politie.

Adrian Nastase a plecat sa se predea. Fostul premier a iesit din resedinta sa, in urma cu cateva minute. El este insotit de avocatul sau. Mandatul de arestare a fost emis deja. Politia Capitalei sustine ca Nastase se poate preda. --- Ioan Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase a declarat ca este vointa clientului sau sa se prezine de buna-voie la autoritati. El va pleca in cateva minujte, alaturi de mine, a spus avocatul. Avocatul Ioan Cazacu a fost, luni seara, la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )