Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Adrian Nastase, prima reactie publica dupa aflarea sentintei: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Adrian Nastase, prima reactie publica dupa aflarea sentintei: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni seara, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara, relateaza agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase, prima reactie publica dupa aflarea sentintei: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni seara, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara, relateaza agentia Mediafax.

Sora lui Adrian Nastase: A fost pedepsit pentru ca a luptat pentru Romania. Trebuia sa-si vada de interesele sale (VIDEO)

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a declarat, luni seara, dupa condamnarea fostului premier in dosarul Zambaccian la 4 ani de inchisoare cu executare, ca fratele sau a fost pedepsit pentru ca a luptat pentru.

Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, asteptata luni: procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru sotii Dana si Adrian Nastase

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte, luni, sentinta finala in dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, au fost condamnati, in prima instanta, la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, respectiv, folosirea de documente false la autoritatea vamala. Pe 19 decembrie au avut loc pledoariile finale in dosarul Zambaccian. Procurorul DNA a cerut, atunci, inchisoare cu executare pentru sotii Nastase.

Adrian Nastase, 21 de zile in carantina, la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

35: Adrian Nastase, a ajuns la Penitenciarul Rahova, acolo unde va sta in carantina, timp de 21 de zile, urmand ca, in cel mult o luna, Administratia Penitenciarelor sa ii stabileasca regimul si.

Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, iar sotia sa la 3 ani cu suspendare (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita. De asemenea, sotia sa a fost condamnata la 3 ani de.

VIDEO Familia Nastase, condamnata in dosarul Zambaccian: Adrian Nastase - 4 ani de inchisoare cu executare, Dana Nastase, 3 ani de inchisoare cu suspendare

Adrian Nastase a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare si cinci ani interzicerea unor drepturi, pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a mai primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Prin contopirea pedepselor, Adrian Nastase va executa pedeapsa de patru ani de inchisoare.

Liderii PSD: Suntem alaturi de Adrian Nastase; sa-l ajute Dumnezeu!

Liderii PSD care s-au reunit, luni, la prima sedinta a BPN al PSD din 2014, i-au transmis mesaje de sustinere fostului presedinte al partidului Adrian Nastase, aratand ca ii tin pumnii, ca sunt alaturi de el si ca se roaga la Dumnezeu sa ii fie bine si.

VIDEO Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei.

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Reactiile politicienilor dupa condamnarea lui Adrian Nastase. Vanghelie: E dezastruos ce se intampla!

Reactiile la noua condamnare a lui Adrian Nastase nu au intarziat sa apara. Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie crede ca sentinta primita este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )